Jurriaan Rang

Fijn met Mathé samengewerkt op twee vacatures die hij binnen zeer korte tijd heeft ingevuld. Hij is bescheiden en oprecht, denkt met je mee en neemt werk uit handen op het moment dat het erom gaat.

Paul Meijs

Mathé en zijn team hebben mij in de zomer 2021 uit de brand geholpen met een spoedopdracht voor een adviseur zorgcontractering. Goed luisterend en continu afstemmend over potentiële kandidaten is het hem gelukt om binnen de scherpe deadlines kandidaten voor te stellen die aansluiten op het gewenste profiel.

Martijn Derks

Mathé is een aangename en prettige collega. Weet van complexe vraagstukken een goede en gedegen analyse te maken en vertaald dit in uitvoerbare plannen.

Elsenore Soeters

Vacatures hebben van mij de kwalificatie “lastig in te vullen” gekregen. Dankzij het enthousiasme, de knowhow en nimmer aflatende inzet van Mathé heb ik twee nieuwe collega’s aan mijn team kunnen toevoegen. Aanbeveling van Mathé en zijn bedrijf Gezond KnowHow is wat mij betreft zeker op zijn plaats.

Paul Tigges

Mathé is een betrokken interim manager, die een uitdaging niet uit de weggaat. Mathé is een open en uiterst correcte collega gebleken, die zich snel verbonden voelt met zijn opdracht(gever/-organisatie).

Arjan van den Berge

Mathé voelt feilloos aan wat voor medewerkers (vast of interim) ik zocht en wist de juiste kandidaten te selecteren.

Bart Verhulst

Mathé is goed in staat de juiste zorginkoop mensen / kandidaten te vinden.

Gerard Veger

Ik heb Mathé leren kennen als een heel toegankelijk persoon met een van nature positieve drive. Hij heeft goed de verbinding weten te maken met de mensen waar hij leiding aan heeft gegeven en met de andere collega’s binnen ZGT die relevant waren binnen het project Horizontaal Toezicht.

Kitty Bouten

Gezond Know How is bij het KNGF werkzaam geweest in het team […]

Hein Hoekstra

Resultaatgericht, communicatief en initiatiefrijk.