Over Ons

Gezond Know How werkt samen met een vaste groep van professionals en partnerbedrijven, partijen waarvan wij de expertise goed kennen. Daarmee garanderen wij een hoge kwaliteit voor u. Naast het leveren van een hoge kwaliteit, streven we naar een prettig samenwerking voor de lange termijn. Dit doen we door een goede voorbereiding en een persoonlijke, transparante en eerlijke benadering.

Mathé Beijer is vanaf 2007 werkzaam in de gezondheidszorg en besloot in 2012 Gezond Know How op te richten. De eerste werkzaamheden vonden plaats op het gebied van zorginkoop en verbetering van zorgadministratieve processen en controles. Zijn ervaring in de zorg zet hij samen met een vaste groep partners in om van toegevoegde waarde te zijn en samen met u de door u gewenste verbetering te realiseren.

Ons onderscheidend vermogen ligt in de kracht van verbinden. Wij brengen zorginhoud, financiën, beleid, processen en cultuur in verbinding met elkaar. Nieuwsgierigheid, openheid en resultaatgerichtheid zijn hierin essentieel. We durven vragen te stellen en hebben geloof in de kwaliteiten van degene met wie wij samenwerken. Ons doel is een bijdrage te leveren om uw organisatie te laten excelleren. 

Over Mathé

Mathé Beijer

 Enthousiast, Doel- en Resultaatgerichte Netwerker en  Interim Professional

 

Mijn studie Gezondheidswetenschappen, gecombineerd met mijn achtergrond als fysiotherapeut geeft mij een heldere visie op de gezondheidszorg. Met deze ervaring zet ik mij dagelijks in voor de opdrachtgevers van Gezond Know How. Ik ben actief  als interim professional, consultancy en outsourcing op het snijvlak van zorginkoop, financiën en zorg. Gezond Know How is een echte kennisorganisatie. Het onderscheidend vermogen ligt in de kracht van verbinden en delen.

Binnen Gezond Know How ben ik verantwoordelijk voor het delen van kennis en de ontwikkeling van de professionals. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de bedrijfsactiviteiten in de vorm van: recruitment en vorming flex-schil(len).

Heeft u vragen:
 Mathé op: 06-29219511
Mathé op: mathebeijer@gezondknowhow.nl

Over Femmy

Femmy Ambergen-Lensen

Zelfstandig, Ondernemend, Gestructureerd en Resultaatgerichte Consultant

 

Als Partner van Gezond Know How ben ik de gesprekspartner voor mijn markt/gebied waar ik mij de afgelopen jaren in heb gespecialiseerd; de Zorg Administratie.

Tevens ben ik ook verantwoordelijk voor de kantoororganisatie en ben ik de contactpersoon voor algemene vragen, facturatie en vragen over de verschillende samenwerkingscontracten met externe partijen. Ik zorg voor een goede verwerking van de projectadministratie en –facturatie.

Heeft u vragen:

Femmy op: 06-81168667
Femmy op: info@gezondknowhow.nl

Contact

Bel of mail ons als u vragen heeft of wanneer u iets wil delen. Gewoon zin in een bak koffie? Een goed gesprek levert altijd wat op. U bent van harte welkom!

info@gezondknowhow.nl    06-29219511