Diensten

Interim & Executive Search

De combinatie van werving in de uitvoering van interim opdrachten in de zorg en het begeleiden van klanten in keuze om te komen tot een goede match, maakt Gezond Know How tot een zorgvuldig en kritisch partner. De inspanningen van de afgelopen jaren hebben onder meer geleid tot een groot en gedegen netwerk van zowel opdrachtgevers als interim-professionals.

Elke opdracht start met een uitvoerige oriëntatie en analyse. Daarna stellen we op basis van een overeengekomen profiel een wervingsstrategie vast. Het werven van kandidaten vereist discretie en nauwkeurigheid, zeker als zij direct benaderd worden. Onze aanpak wordt gekenmerkt door: snelheid, uitstekende kwaliteit en doeltreffend.

  1. Oriëntatie op cultuur en stijl in uw organisatie.
  2. Selectie voor de juiste fit tussen onze kandidaat en uw organisatie, zorgvuldige screening.
  3. Opdrachtformulering en uitvoering met toetsbare doelstellingen en criteria.
  4. Schaduwmanagement en professionele ondersteuning tijdens voorbereiding én uitvoering.
  5. Afsluiten met evaluatie meet aandacht voor de continuïteit.

Gezond Know How maakt gebruik van social media, indien nodig adverteren we ook vacatures.  In overleg met onze opdrachtgever en de beoogde kandidaat voeren wij een referentieonderzoek uit.

 

Werving en selectie

Bent u op zoek naar vaste invulling van een vacature? Met ons als partner in deze zoektocht heeft u toegang tot een breed netwerk en beschikt u over specialistische kennis over de markt waarin we actief zijn.

Bij interesse delen we met u ons plan van aanpak. Na een inventarisatiegesprek nemen wij u de uitgebreide selectieproces u graag uit handen. Wij screenen al onze kandidaten op referenties en directe beschikbaarheid. Ook voeren wij de eerste sollicitatiegesprekken en stellen binnen enkele werkdagen geschikte kandidaten aan u voor.

Consultancy & Interim – Management

Soms is het noodzakelijk een cruciale vacature tijdelijk in te vullen. Met behulp van een frisse blik en expertise flinke stappen maken. Het gericht inzetten van een interim- of projectmanager kan helpen uw problemen op te lossen. Onze inzet geeft meerwaarde op lange termijn.

Gezond Know How werkt samen binnen een netwerk van interim projectmanagers met specialistische kennis over de zorg. Wij kunnen verschillende tijdelijke rollen invullen. Veelal zal de nadruk liggen op het realiseren van veranderingen of verbeteringen in uw organisatie.

Onze interimmers zijn als programma- en projectmanager regelmatig betrokken bij het weer op gang brengen van vastgelopen programma’s of het beoordelen van lopende projecten. Ook als het om het (tijdelijk) vervangen van managers of bestuurders gaat zijn wij zeer goed in staat u en uw organisatie bij te staan vanuit ons network en middels onze executive search.

Vanzelfsprekend selecteren we de interim- of projectmanagers op de juiste kennis en ervaring. Veel belangrijker vinden we het dat de interim manager zichzelf kent, beschikt over zelfreflectie en is prettig om mee te werken. En dat alles voor een nette prijs.

 

 

 

Verantwoordelijkheid

Wij verbinden ons aan mensen, organisaties en resultaten. We voelen ons samen met u verantwoordelijk voor het leveren van een echte oplossing. U staat er dus niet alleen voor. We gaan veel verder dan alleen het realiseren van een goede inzet.

Opdrachtmanagement

De interim manager wordt altijd begeleid door Gezond Know How. Dit waarborgt een extra kwaliteitsimpuls in de opdracht. De kosten van de opdrachtmanager zijn inbegrepen bij het tarief van de interim kandidaat.

Waarom u het beste een interimmer kunt inschakelen:

Coaching en advies

Wij bieden gerichte ondersteuning, coaching en advies. Onze uitgangspunten hierin zijn:

Verbeteren relatie tussen zorgverlener en verzekeraar

Verbeteren rechtmatigheid en doelmatigheid van declaraties

Verbeteren transparantie en volgbaarheid van proces

Verminderen administratieve lasten