Bart Verhulst

De periode september tot en met december is voor mijn zorginkoopteam een jaarlijkse piek periode qua werkzaamheden. Er ontstond in de eerste week van september 2019 een vacature, waardoor mijn team op korte termijn tijdelijk versterking zocht voor de inkoop van 4 tot 6 ziekenhuizen in Noord Nederland.

Gezond Know How heeft binnen 3 werkdagen VGZ voorzien van vier kandidaten. Twee daarvan hebben we dezelfde week al gesproken. Door de inhoudelijke achtergrond en de kennis over ons werk, was Mathé goed in staat de juiste mensen te vinden en kandidaten met heldere voorwaarden te introduceren.

VGZ is zeer tevreden over de kwaliteit van de interim kandidaat die door GKH geleverd is. De collega heeft goede resultaten neergezet tijdens de inzet periode van 3 maanden.
De samenwerking verliep prettig en de interimmer bleek in staat om snel aan te haken en waarde toe te voegen, precies wat je van een interimmer verwacht.

De prijs kwaliteit verhouding was goed en de lijnen waren kort waarmee de inzet en het capaciteitsprobleem snel waren opgelost.