Gerard Veger

Vanaf februari 2018 tot dit voorjaar 2019 heb ik als leidinggevende met Gezond Know How gewerkt. Mathé heeft zich, in eerste instantie als leidinggevende van het team Zorgadministratie en later als projectleider Horizontaal Toezicht, naar volle tevredenheid ingezet om ZGT in het gehele domein van de zorgadministratie een stap verder te brengen.

Ik heb Mathé leren kennen als een heel toegankelijk persoon met een van nature positieve drive. Hij heeft goed de verbinding weten te maken met de mensen waar hij leiding aan heeft gegeven en met de andere collega’s binnen ZGT die relevant waren binnen het project Horizontaal Toezicht. Doordat Mathé zeer ervaren is op het gehele vakgebied van zorgadministratie/ zorgverzekeraars heeft hij echt meerwaarde weten te leveren voor ZGT in het realiseren van Horizontaal Toezicht.

Sterke eigenschappen van Mathé zijn, zijn enthousiasme en nuchtere analyse van de omstandigheden, maar ook zijn kritische houding ten opzichte van de mensen en de organisatie om zo tot verbetering van processen te komen.