(Junior | Medior) Zorgverkoop adviseur Cordaan

Vanwege de ontwikkelingen rondom de verkoop van zorg heeft Cordaan een nieuwe afdeling zorgverkoop opgericht. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een (strategisch) adviseur zorgverkoop. Mee werken en mee ontwikkelen aan een nieuwe afdeling, kansen zien en het gezicht worden van een grote organisatie naar financiers. Dat is een mooie uitdaging! ‘Ben jij in staat om met oog voor eigen belang het belang van de ander te respecteren.’

Cordaan
“Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als je bent aangewezen op verzorging en verpleging, als je een verstandelijke beperking heeft of als je met chronische psychische problemen kampt. Zodat je zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in je eigen omgeving. En als dat niet kan, in een omgeving waar je je veilig voelt.”

Cordaan is een innovatieve en gekende gesprekspartner in de ontwikkeling van de zorg binnen de regio en in Nederland. Zij streeft naar transparantie en samenwerking in het zorgaanbod en is leidend in de ontwikkeling van het zorgaanbod. Cordaan werkt samen met veel andere zorgaanbieders, waaronder bijvoorbeeld het Amsterdam UMC.

Cordaan heeft, als grootste zorgorganisatie binnen de regio Amsterdam, op verschillende zorgdomeinen te maken met veel verschillende financieringsstromen. Deze lopen zowel via het Rijk (Wlz) als de verzekeraar (Zvw), gemeente (Wmo) en regio’s/gemeente (Jeugdwet). Dit is een complex proces dat binnen de organisatie goed geregisseerd moet worden. Er zijn daarnaast belangrijke in- en externe ontwikkelingen waardoor Cordaan het noodzakelijk vindt om de organisatie van zorgverkoop robuuster vorm te geven. In de nieuw opgezette verkooporganisatie geven centrale én decentrale functionarissen input aan het verkoopproces via verschillende werkgroepen. Dit proces wordt centraal gecoördineerd door de adviseurs van de afdeling zorgverkoop, aangestuurd door de senior manager zorgverkoop.

Wat ga je doen?
Je bent binnen Cordaan aanspreekpunt voor het proces van zorgverkoop met enkele financiers (zorgverzekeraar/zorgkantoor/gemeente). Dat proces start bij de offertevoorbereiding (o.a. het analyseren van inkoopbeleid van verzekeraars, het aanbestedingsbeleid van de gemeente Amsterdam, de analyse van NZA-beleidsregels of de analyse van de omzet). Vervolgens start je de onderhandelingen en loopt het proces door tot de ondertekening én implementatie van het contract. Naast het hebben van een echte hands-on mentaliteit en kennis van de (financiering van de) zorg is het onderhouden van een goede relatie met ‘jouw’ financiers belangrijk. Naast de reguliere zorgverkoop werk je mee aan het ontwikkelen en het scherpstellen van een visie op de portfolio en het opstellen van adviezen over verkoop gerichte vraagstukken. Maar je bent ook bezig om structuur aan te brengen in de verkoopprocessen in de organisatie (werkgroepen coördineren, toekomstontwikkelingen opvragen, mensen faciliteren in hun taken in het verkoopproces, e.d.). Intern ben je een echte ambassadeur voor de verkoop van zorg.

Wat krijg je van ons?
Een interessante greenfield positie binnen een complexe, dynamische organisatie met volop ruimte tot ontplooiing en ontwikkeling. Daarnaast krijg je van ons:
• Een jaarcontract (32 en 36 uur), met uitzicht op een vast dienstverband;
• Werktijden kunnen worden ingedeeld naar eigen inzicht;
• Een goed salaris, afhankelijk van je ervaring conform CAO VVT, met goede secundaire voorwaarden en flexibiliteit;
• Een eindejaarsuitkering 8.33% van het bruto jaarloon en vakantietoeslag 8%;
• Cordaan faciliteert thuiswerken waaronder telefoon en laptop gebruik;
• Je werkt vanuit het prachtige Havengbouw in Amsterdam, gelegen naast Centraal Station.
• Bij Cordaan word hybride gewerkt.

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde relevante (academische) opleiding.
• Je hebt liefst enige ervaring in zorginkoop en/of –verkoop/financiering van zorg. Dat kan bijvoorbeeld zijn binnen de zorg, een zorgkantoor, gemeente of een zorgverzekeraar.
• Tijdens onderhandelingen werk je vanuit Cordaan belang met begrip voor het belang van de ander.
• Je bent in staat om vanuit de analyse van cijfers (excel-deskundig) naar de werkelijkheid te kijken.
• Je werkt planmatig, bent zorgvuldig maar bent ook creatief.
• Als ondernemend persoon ben je ambitieus, stressbestendig en pro-actief.
• En daarnaast moet je ook nog eens organisatiesensitief zijn. Kortom we zoeken het schaap met vijf poten!

Direct solliciteren of meer weten?
Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06-29219511. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

GoogleJobListing