Zorgverkoop Analist

Emergis zoekt een:

Zorgverkoop Analist

De afdeling finance & control is integraal verantwoordelijk voor alle financiële zaken en bestaat uit de volgende onderdelen: concern/business control, financiële administratie, zorgcontrol, zorgcontractering en informatiemanagement.

Het team zorgcontractering vervult een belangrijke rol voor Emergis in het opbouwen en intensiveren van de financieringsrelatie met zorgverzekeraars, zorgkantoren, belangenorganisaties, gemeenten, justitie en andere samenwerkingspartners. Het team is verantwoordelijk voor het tijdig, juist en volledig contracteren van te leveren zorg. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de zorgonderdelen. Verder signaleert het team ontwikkelingen in de sector en eigen organisatie, en vertaalt dat naar strategische advies voor bestuur en directie. Contractering van zorg is zowel inhoudelijk als relationeel hoog complex.

Jouw werkzaamheden
Als Zorgverkoop Analist heb je binnen het team een zelfstandige functie en werk je nauw samen met een Zorgverkoop Analist en twee accountmanagers. Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

Je stelt offertes op door inhoudelijke onderbouwing te verwerven en vooraf af te stemmen met de interne organisatie (o.a. de zorgonderdelen).
Je organiseert en faciliteert onderhandelings- en voortgangsoverleggen met financiers.
Je werkt onderhandelingsresultaten uit naar contracten.
Je draagt contractafspraken (zowel financieel als zorginhoudelijk) uit in de organisatie en adviseert over de implementatie daarvan.
Je draagt zorg voor de monitoring, controle en verantwoording van gecontracteerde afspraken.
Je volgt ontwikkelingen in de bedrijfskoers en de sector op de voet en vertaalt deze samen met je collega’s naar strategische adviezen t.a.v. de productontwikkeling en positionering van Emergis.
Je maakt (complexe) analyses, waaronder markt- en productie analyses. Vervolgens vertaal je deze naar begrijpelijke taal, voor zowel interne als externe partijen.

Jouw profiel
Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

Je hebt academisch werk- en denkniveau of beschikt ten minste over een relevant hbo diploma, aangevuld met een post-hbo opleiding in de richting bedrijfskunde, bestuurskunde of economie.
Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (relevante werkervaring in een complexe organisatie vormt een pré).
Je beschikt over goed cijfermatig inzicht, bent zeer vaardig met Excel, Word, Powerpoint en hebt ervaring met gebruik van een CRM systeem.
Je bent vaardig in het beoordelen van- en inhoud geven aan contracten en bent scherp op ‘de kleine lettertjes’, herkent interpretatieruimte en weet daarop te acteren.
Je bent analytisch, conceptueel sterk, denkt ‘out of the box’ en hebt het vermogen om vraagstukken overstijgend te benaderen.
Je werkt vasthoudend toe naar concrete uitkomsten en weet met doorzettingsvermogen en je communicatieve -en relatievaardigheden anderen bij te laten dragen aan hetgeen je onder handen hebt.
Je houdt van afwisseling in werkzaamheden, bent actiegericht, pakt graag nieuwe en onbekende zaken op en maakt je deze snel eigen.
Je kunt werken met harde deadlines en ad-hoc activiteiten, onder druk presteren en bent stressbestendig.
Je beschikt over uitstekende mondelinge- en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal.
Wij vragen een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

Jouw voordeel
Als je werkt als Zorgverkoop Analist bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

Een goed salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden (o.a. 13e maand, vakantietoeslag en pensioenregeling). De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering. Thuiswerkmogelijkheden volgens het thuiswerkbeleid. Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

Ga jij de uitdaging aan als Zorgverkoop Analist? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

Emergis’ visie op zorg

Wij gaan voor een gezonde, mentaal veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin iedereen welkom is en mee kan doen. Bij ons staat de mens centraal en niet de diagnose. Het versterken van de mentale kracht van mensen, gezinnen, gemeenschappen en Zeeland als geheel staat voorop. We werken als Emergis hierin samen met iedereen die hier een bijdrage aan kan leveren. We doen dit op twee manieren:

door samen met anderen een maatschappelijke beweging te vormen waarin we werken aan een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland;
door ons eigen werk goed te doen en daar steeds beter in te worden. Samen werken aan een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland