Zorgmakelaar ( Junior | Medior )

De organisatie

Inkooporganisatie jeugdhulp Zeeland
De Inkooporganisatie Jeugdhulp Zeeland is verantwoordelijk voor de taken die horen bij de inkoop van jeugdhulp voor alle 13 Zeeuwse gemeenten. De kerntaken zijn het inkopen van jeugdhulp; het contractbeheer en onderhouden van contacten met jeugdhulpaanbieders; het voeren van een financiële administratie en het monitoren en analyseren van de realisatie van jeugdhulp.

Wat ga je doen?

De Zorgmakelaar draagt eraan bij dat
• de Zeeuwse kinderen de juiste hulp op de juiste plaats krijgen en dat deze hulp zo snel mogelijk kan worden ingezet;
• er centraal in Zeeland kennis en coördinatie geregeld is over de passende zorg(voorziening), zowel residentieel als ambulant;
• de tijd van de professionals (toegang, jeugdhulpaanbieders en GI) op de juiste manier ingezet wordt (voor het kind/gezin en gericht op hulpverlening)
• het inverdieneffect vooral sociaal maatschappelijk is, omdat de professionals zich kunnen richten op de hulpverlening en hun tijd niet wordt besteed aan bellen, mailen, overleggen, zoeken, etc.;
• er een zuiver en gecoördineerd beeld is over wachtlijsten (ook over voorzieningen buiten Zeeland;
• er inzicht is in voorzieningen die nu niet ingekocht of geregeld zijn.
• er meer passend geadviseerd kan worden over het beschikbare zorgaanbod

De Zorgmakelaar is per definitie geen toegangsfunctie maar een ondersteunende functie en maakt onderdeel uit van het team contracten bij de Inkooporganisatie.

Door deze taak te beleggen bij de Inkooporganisatie ontstaat een directe verbinding met Inkoop, Toegang en Jeugdhulpaanbieders zodat inkoop technisch en inhoudelijk een adequate realisatie van de gewenste jeugdhulp mogelijk wordt.

Heb je een stevige persoonlijkheid en vind je het een uitdaging om te pionieren en te werken in een dynamische omgeving? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat vragen wij van jou?

ls zorgmakelaar helpt je bij het daadwerkelijk regelen van zaken op het gebied van jeugdhulp aan de professionals ten behoeve van zorgvragers. Daarom ben je goed op de hoogte van de zorgmogelijkheden. Je kent alle betrokken instanties en onderhoudt de contacten daarmee, zowel Zeeuws als landelijk. Je realiseert en geeft uitvoering aan de ondersteuning bij het Expertiseteam Je onderhoudt een actueel overzicht van jeugdhulpaanbod en maakt dit toegankelijk. Je maakt de overzichten beschikbaar van de actuele wachttijden. Je ondersteunt bij de aanmelding, realisatie en financiering voor aanbod buiten Zeeland. Je ondersteunt de Certificeerde Instellingen en de Gemeentelijke Toegangen bij de realisering van het noodzakelijke en passende jeugdhulpaanbod en hebt daarbij ook aandacht voor het kostenaspect van de meest efficiënte, doelmatige en passende hulpverlening . Je verzorgt informatie- en kennisoverdracht over de inhoud van de gecontracteerde jeugdhulpprestaties naar de professionals. Binnen het contractmanagement van de Inkooporganisatie verwerk je gesignaleerde aandachtspunten in het aanbod van de jeugdhulp.

Wie zoeken wij?

Bent stressbestendig en neemt graag het initiatief? Lees dan snel verder!

  • Je beschikt over een relevante vooropleiding op HBO- of WO-niveau, zoals bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen, rechten (law), management in de zorg of stud medische informatiekunde.
  • Affiniteit met inkoop en contractmanagement.
  • Empathisch maar resultaatgericht
  • Inhoudelijke kennis van Jeugdwet, Onderwijs, WMO, WLZ, Participatiewet is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met veel ruimte voor initiatief en zelfontplooiing in een organisatie met een informele sfeer en een prettig werkklimaat. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.048,- (schaal 9) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar. De standplaats is Goes.

Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct!

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.