Zorginkopers WLZ, Wijkverpleging, Eerstelijnsverblijf en Geriatrische revalidatie

Eno zoekt een:
Zorginkopers WLZ, Wijkverpleging, Eerstelijnsverblijf en Geriatrische revalidatie

Voor 36 uur per week.

Het team zorginkoop zoekt versterking! Word jij onze nieuwe collega?

Als zorginkoper heb je veel verantwoordelijkheid. Namens Eno ben je de eerste contactpersoon voor de aan jou toegewezen zorgaanbieder. Je voert de dialoog en onderhandelt over de prijs en de  kwaliteit van zorg en behandelingen. Je bent een gedegen gesprekspartner  waar het gaat over bijvoorbeeld huisvestingselementen, arbeidsmarkt problematiek en andere relevante onderwerpen. Dit zodat de premiegelden zo goed mogelijk besteed kan worden en de zorg toegankelijk en van hoge kwaliteit is. Dagelijks werken wij hier aan met onze drie labels: Salland Zorgverzekeringen, HollandZorg en ZorgDirect. Het Zorgkantoor Midden IJssel is ook onderdeel van Eno.

Wie zoeken wij?

Ben je in het bezit van een WO diploma? Heb je affiniteit met de gezondheidszorg en heb je kennis van  én ervaring met de genoemde verstrekkingen? Kun je goed zelfstandig maar ook in een team functioneren? Ben je analytisch, kun je gestructureerd werken en ben je goed in feitelijke onderbouwingen van vraagstukken? Start dan nu als Zorginkoper WLZ, Wijkverpleging, Eerstelijnsverblijf en Geriatrische revalidatie. Je zult ongeveer 80% van je tijd met de inkoop van zorg in het domein van de WLZ bezig zijn en 20% in het ZVW domein. Solliciteer en wie weet maakt jij wel een mooie stap in je carrière.

Wat bieden wij?

Je kunt bij Eno rekenen op een prettige en collegiale werkomgeving, waarin je de ruimte krijgt voor jouw verdere ontwikkeling. Bovendien zijn onze arbeidsvoorwaarden zonder meer goed te noemen. De Cao voor de Zorgverzekeraars is van toepassing. De functie is ingeschaald in schaal 11.

Functie

De afdeling zorginkoop bestaat uit diverse specialismen, die zorginkopen in het verzorgingsgebied van Eno. Het inkoop team heeft behoefte aan ondersteuning door een zorginkoper, die als onderdeel van het team kan bijdragen aan het behalen van de doelstellingen en ondersteunen van de collega inkopers.

 • Je bereidt gesprekken over de kwaliteit van zorg voor en beoordeelt kwaliteitsplannen en kwaliteitsverslagen en –rapportages van zorgaanbieders;
 • Je voert analyses uit op productie- en kostenontwikkelingen. Op basis van cijfermatig onderbouwde conclusies doe je aanbevelingen ten aanzien van Zorginkoop WLZ, Wijkverpleging, Eerstelijnsverblijf en Geriatrische revalidatie;
 • Je bereidt onderhandelingen voor en beoordeelt begrotingen, financiële gegevens en declaraties ;
 • Je onderhoudt contacten met zorgaanbieders en je legt gemaakte afspraken vast in overeenkomsten ;
 • Je onderhoudt daarnaast contacten met relevante partijen in het zorgveld, zoals gemeenten en andere organisaties;
 • De organisatorische en administratieve werkzaamheden, zoals het verzorgen van correspondentie en het beheren van dossiers, behoren ook tot jouw taken
 • Daarnaast ondersteun je bij tijdelijke projecten en onderzoek je specifieke zorginkoop vraagstukken.
 • Verder zorg jij ervoor dat ons inkoopteam up-to-date is binnen jou Zorgveld.

Profiel

 • Gezondheidswetenschappen of Bedrijfseconomisch of bedrijfskundig geschoold op WO niveau;
 • Minimaal 5 jaar succesvolle ervaring als WLZ professional;
 • Ruime kennis van Zorg-financiering, voornamelijk in het domein van de WLZ;
 • Strategische, sensitieve en slagvaardige gesprekspartner;
 • Handen uit de mouwen, oppakken en uitzoeken;
 • Zelfstartend, initiatiefrijk, doorzettingsvermogen, analytisch en sociaal.
 • Aantoonbare visie op (langdurige) zorg

Wil je meer informatie?

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer (06) 29219511.

Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV uiterlijk 4 april per mail op info@gezondknowhow.nl.

De eerste gesprekken zijn gepland in de week van 8 april , het vervolggesprek in de week van 15 april .

Een (online) assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.