Zorginkoper Eerstelijnszorg

Caresq zoekt een:

Zorginkoper Eerstelijnszorg

Met ingang van 2021 hebben Aevitae en Caresq de krachten gebundeld. Aevitae is als volmacht bedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers- en werknemersvoorzieningen en Caresq neemt de zorginkoop voor haar rekening. Wij doen dingen net ‘aeven’ anders en denken echt met onze klanten mee! Verzekeraars worden alsmaar groter en minder flexibel. Het lijkt steeds meer om de cijfertjes te draaien. Bij Aevitae en Caresq geloven wij dat verzekeren nou juist om mensen gaat!

Ter versterking van ons team in Rotterdam zijn op zoek naar een gedreven: Zorginkoper Eerstelijnszorg.

Jij maakt je sterk…

…voor de inkoop Eerstelijn voor onze verzekerden. Dat doe je voor verschillende takken zoals Paramedische Zorg, Geboortezorg en Verpleging & Verzorging in samenwerking met de beleidsadviseur, inkoopondersteuning en BI.

Jouw rol is breed: van het verkennen en analyseren van de markt, het opstellen van het inkoopbeleid, het beoordelen van data, het uitwerken van mandaat, input aanleveren voor de overeenkomsten, tot het voeren van gesprekken en onderhandelingen. Als zorginkoper ben je voortdurend op zoek naar de manier waarop je zorg goed in kunt kopen: het maken van transparante afspraken met als doel de zorg kwalitatief goed, toegankelijk en betaalbaar te houden. Als zorginkoper sluit je contracten tegen goede voorwaarden en op efficiënte wijze. Je bent voldoende op de hoogte van alle ins en outs van jouw vakgebied om de inkoop zelfstandig uit te voeren. Natuurlijk doe je het niet helemaal alleen, maar in een team van ruim 15 collega’s. Hard werken en gezelligheid gaan binnen dit team hand in hand.

De afgelopen jaren heb je ervaring opgedaan met het inkopen of verkopen van (Eerstelijns-) zorg of ben je hierbij betrokken vanuit de rol van beleidsadviseur en wil je de verbinding naar de inkooptafel maken. Je hebt visie en een analytische blik en vertaalt deze graag naar concrete inkoopplannen. Daarbij spreekt de verscheidenheid aan inkoopdossiers en het onderhandelen je aan. Je bent doortastend, kritisch en creatief. Dat zorgt ervoor dat je de inkoop goed kan regelen. In een dynamische en hectische werkomgeving kom je het beste tot je recht. Met je ondernemende persoonlijkheid begeef je je graag buiten de standaard kaders. Want zo behaal jij een optimaal resultaat!

Dit ben jij…

 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding;
 • Kennis en binnen de inkoop/verkoop van zorg, binnen de Eerstelijn is een pré;
 • Cijfermatig inzicht en een strategische denkwijze;
 • Stressbestendig en kan het overzicht bewaren en snel schakelen tussen onderwerpen;
 • Resultaatgericht, ondernemend en jij weet van aanpakken;
 • Zin om uitdagende gesprekken te voeren en ben jij sterk in onderhandelen.

Wat krijg je van ons?

 • Een fulltime plek (38 uur) in een team met enthousiaste collega’s en informele sfeer. Werk je liever 32 uur? Dan is dat voor ons ook een optie;
 • Salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring maar absoluut concurrerend en mét 13e maand;
 • Goede begeleiding en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Een goede verhouding van werken op kantoor en thuis;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen en een gratis aanvullende zorgverzekering;
 • Uitdaging en afwisseling in je werk;
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng;
 • Uitvoering aan inkoop te geven in de breedste zin van het woord;
 • Goede ligging t.o.v. snelweg, OV en ruime parkeermogelijkheden.

Interesse?

Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

GoogleJobListing