Werken voor GKH

Onze klanten en wij zijn op zoek naar enthousiaste professional die anders dan anders durft te werken, met veel eigen input. Die wil kiezen voor een vakspecialisatie en samen met alle andere collega’s energie wil stoppen in de toekomst van ons bedrijf. Daarom willen we graag wat meer weten over jou!

Over mij?

Ja, wij willen graag meer weten over jou. Wie ben je, wat wil je, hoe wil je je beroep uitoefenen? Hoe wil jij je klanten verder helpen?

Passen we bij elkaar?

Wij hopen van wel, want dat is heel belangrijk voor een goede gezamenlijke toekomst.

Dat betekent dat jij als professional een of twee twee aandachtsgebieden kiest. Natuurlijk mag je je vaardigheden als generalist daarbij niet verliezen.

 

 

Samen groeien

De collega’s in de samenwerking bepalen welke richting ze opgaan en welke specialisatie trajecten worden gevolgd. Daarbij zijn de ontwikkelingen in ons vakgebied en de wensen van onze partners en klanten richtinggevend. Dat spreekt vanzelf. Tot slot maken we binnen ons team veel gebruik van elkaars expertise en die van onze partners.

Samen kiezen

Het bedrijf wordt geleid echter de groep die van Gezond Know How werkt verandert per periode van samenstelling. Als professional en collega heb je op deze manier invloed op zowel het inhoudelijke als het organisatorische deel van je werk.

Over je toekomstige collega’s

We werken met een groep collega’s die anders dan anders werken. Wij zijn er erg trots op!

De vacatures

Wanneer we nieuwe professionals zoeken plaatsen we de vacatures op deze pagina. Staan er op dit moment geen vacatures tussen, maar denk je dat je iets aan ons team kunt toevoegen stuur ons dan absoluut een open sollicitatie, wij willen ons team graag verbreden met specialisten!