Adviseur verzuim & inzetbaarheid

ttifcompany zoekt een:

Adviseur verzuim & inzetbaarheid

32-40 uur per week, Amsterdam

Wat verwachten wij van jou?

Wil jij een positief verschil maken in het leven van werknemers en bijdragen aan het succes van organisaties? Dan is deze vacature als adviseur Verzuim & Inzetbaarheid bij onze bijzondere arbodienst in Amsterdam iets voor jou!

Wij zijn geen doorsnee arbodienst. Bij ons gaat het om meer dan alleen verzuimbegeleiding. Wij geloven dat gezonde en gemotiveerde werknemers de basis zijn voor een succesvolle organisatie. Daarom bieden wij een persoonlijke en betrokken aanpak gericht op het bevorderen van inzetbaarheid en het voorkomen van verzuim.

Als adviseur Verzuim & Inzetbaarheid ben jij de held die werkgevers en werknemers begeleidt bij verzuim en ervoor zorgt dat werknemers weer snel en gezond aan de slag kunnen. Jij bent de verbindende factor tussen bedrijfsartsen, re-integratieadviseurs en casemanagers verzuim. Samen werken jullie aan het voorkomen van verzuim en het bevorderen van inzetbaarheid.

Jouw taken als adviseur verzuim & inzetbaarheid
Je krijgt een eigen portefeuille met klanten en stelt samen met de klant jaarplannen op met doelstelling over verzuim, preventie en inzetbaarheid.
Je draagt creatieve oplossingen aan en adviseert inhoudelijk over complexe verzuimcasuïstiek.
Je analyseert de verzuimcijfers van jouw klanten, herkent signalen en trends en vertaalt dit in een actieplan met concrete doelstellingen.
Je weet welke interventies passen bij de casus en kunt dit met succes aanbieden bij jouw klanten.
Geen baan bestaat zonder administratie, ook deze niet. Je borgt de ontwikkelingen op casus- en klantniveau in ons verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal.
Je team

Je werkt in een klantteam met 8 collega-adviseurs, een support medewerker en een verzuim assistent. Iedere week heb je een klantteam overleg om de inhoud van het vak te bespreken, de ontwikkelingen binnen onze dienstverlening en is er ruimte om met en van elkaar te leren. Met jouw inbreng en visie op het vak kan je een mooie inbreng leveren op onze ambitie: de beste worden op het gebied van verzuim, inzetbaarheid en preventie.

Wij zoeken een gedreven, straight to the point, professional die ons teams komt verrijken! Als re-integratieadviseur communiceer jij op een slimme en effectieve manier. Klanten staan te springen om jouw kennis en adviezen. Jij werkt vanuit volle overtuiging om impact te maken bij onze klanten, waaronder: McDonald’s, Holland & Barrett, Schoonenberg Hoorcomfort en Pandora.

Wat jij meebrengt

  • Een echte teamplayer die van toegevoegde waarde is voor collega’s. Jij denkt in kansen en mogelijkheden. Je hebt overtuigingskracht en weet van aanpakken
  • Ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding, pré in de functie van re-integratieadviseur / casemanager verzuim (of dergelijke functies)
  • Organisatie sensitiviteit, communicatie skills en adviserende coachende aanpak
  • Commerciële drive om toegevoegde waarde te leveren op de inhoud
  • Een relevante afgeronde HBO en/of WO opleiding en in het bezit van een rijbewijs

Interesse?
Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Femmy Ambergen-Lensen via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06-81168667. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.