DBC-Team Lead | Manager Zorgadministratie

Wij groeien en daarom zoeken wij voor het hoofdkantoor in Eindhoven:

DBC-Team lead (fulltime)
Ben jij geïnteresseerd in een juiste zorgregistratie en de financiële resultaten hiervan? Verdiep jij je graag in processen en kijk je graag naar wat er goed gaat maar ook naar wat er beter kan? Vind je het leuk om een team te leiden maar ook zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan zoeken we jou!

Equipe Zorgbedrijven is op zoek naar een Team lead voor het team Verzekerde Zorg die zorgdraagt voor een juist en nauwkeurig zorgregistratie en bijdraagt aan de verdere professionalisering van de afdeling en haar dienstverlening.

Dit ga je doen:
Als team lead verdeel je in samenspraak met je collega’s de werkzaamheden van het team. Werkzaamheden die behoren tot het team zijn onder andere het uitvoeren van steekproeven, controleren en declareren van DBC’s, DBC-ondersteuning bieden aan alle vestigingen en vragen beantwoorden vanuit zorgverzekeraars en patiënten. Als team lead pak je ook zelf de werkzaamheden op. Samen met jouw collega’s ben jij continue bezig met het optimaliseren van de kwaliteit en de effectiviteit van de zorgadministratie van onze klinieken.

Je bent het eerste aanspreekpunt Equipe, je zult met name contact hebben met de business unit managers, de relatiemanager zorgverkoop het informatiecentrum en de regiomanagers. Je werkt daarnaast nauw samen met de manager finance.

Dit ben jij:
Je hebt affiniteit met zorg en met name de zorgregistratie (DBC’s). Je bent nauwkeurig en vooruitstrevend. Jouw kennis van wet- & regelgeving en communicatieve skills maken dat je goede verbindingen kunt maken met alle spelers in het proces van de zorgadministratie. Je creëert graag een fijne werksfeer en haalt het beste in mensen naar boven om zo met jouw team tot de mooiste oplossingen te komen. Je houdt van uitdagingen, hard werken met veel plezier en bent stressbestendig.

Functie-eisen:
Je beschikt over een afgeronde HBO+ opleiding in de richting van zorgmanagement, zorgwetenschappen of een bedrijfseconomische richting;
Ervaring in leidinggeven is een pré en je beschikt over een gezonde dosis organisatiesensitiviteit;
Kennis van wet- en regelgeving omtrent DBC/DOT- en zorgadministratie is vereist;
Kennis van de softwarepakketten Intramed en Emma is en pré;
Je beschikt over goede kennis van Excel;
Je signaleert kansen waarmee je de kwaliteit van je eigen werk en die van anderen, processen, producten en/of diensten kunt verbeteren;
Enthousiast- flexibel en proactief;
Communicatieve en analytische vaardigheden;
Individueel sterk, maar ook goed functionerend in teamverband.

Dit bieden wij:
Je werkt samen met enthousiaste en gedreven collega’s in een prettige werkomgeving. Jouw team Verzekerde Zorg maakt onderdeel uit van de afdeling Finance en bestaat uit vier enthousiaste DBC consulenten. Je werkt nauw samen met alle collega’s van de hele afdeling om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Binnen de organisatie geldt een servicegerichte instelling en een informele werksfeer passend bij de cultuur. Ons motto is ‘Zorg kan altijd slimmer, beter en vriendelijker’. We geven je graag de ruimte en het vertrouwen om jouw bijdrage te leveren aan de verdere groei van ons mooie bedrijf. De Equipe Academy biedt een ruim aanbod aan online trainingen zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ZKN.

Als je bij ons komt werken vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Interesse?

Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

Dit zijn wij:
Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van klinieken, gevestigd door heel Nederland. Elke kliniek is gespecialiseerd – en kan daardoor zorg leveren van een constante hoge kwaliteit. Onze teams van ervaren specialisten geven elke dag net dat beetje meer, en dat zorgt voor een beter resultaat. Slimmer, beter en vriendelijker: daar werken wij aan, samen met zorgverzekeraars, verwijzers en leveranciers. Want beter worden doe je samen.

Equipe Zorgbedrijven bestaat uit een viertal merken: Xpert Clinics, gericht op hand- en polszorg, orthopedie, proctologie en revalidatiezorg, Xpert Handtherapie, gericht op fysio- en ergotherapie voor klachten aan hand, pols, schouder en elleboog, Velthuis kliniek, gericht op plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbetering en Oogkliniek Heuvelrug.