Talent Sourcer

Talent Sourcer gezocht!

Ben jij een enthousiaste en gedreven professional met een passie voor het vinden van talent in de zorgsector? Heb je ervaring met het aantrekken van kandidaten en het bouwen van sterke werkrelaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je bij ons doen?

Als Talent Sourcer ben je verantwoordelijk voor het vinden en aantrekken van geschikte kandidaten voor diverse posities binnen de zorgsector. Je zult voornamelijk werken aan het sourcen van kandidaten voor verschillende opdrachtgevers, waaronder ziekenhuizen, zorgverzekeraars en GGZ en VVT-instellingen. Je krijgt een kijkje in het gehele wervingsproces, van het opstellen van vacatureteksten tot het voeren van screeningsgesprekken met potentiële kandidaten. Je werkzaamheden zijn echter voornamelijk gericht op het vinden en verbinden met kandidaten die graag een overstap willen maken. Hierbij benader je actief kandidaten in ons netwerk en onderhoud je contacten om verdere samenwerkingen te bevorderen.

Wie zoeken wij?

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met en minimaal 1 jaar ervaring in de zorgsector, of ervaring als recruiter, is vereist.
  • Het (zelfstandig) opbouwen van een talentpool van de beste talenten
  • Proactieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Sterk in het onderhouden en uitbreiden van je netwerk.
  • Flexibel, vastberaden in uitdagende situaties, gedisciplineerd en volhardend in het bereiken van doelen.
  • Gemotiveerd door het behalen van resultaten en het leveren van kwaliteit.

Waar kom je te werken?

Gezond Know How bestaat meer dan 10 jaar en houdt zich bezig met het bemiddelen van zelfstandige professionals in Nederland. Een jonge en groeiende organisatie met een team van enthousiaste, gezellige, betrokken en deskundige collega’s. We werken hard en hebben aandacht voor persoonlijk ontwikkeling. Gezond Know How is een laagdrempelige organisatie met korte lijnen.

De huidige standplaats en werkplek bevindt zich in Velp. Je werkgebied is heel Nederland. Nu zijn werkzaamheden plaats en tijd onafhankelijk ingericht. Maar in de toekomst zoeken we een nieuwe werklocatie, waarbij jij mag meedenken over een nieuwe kantoor locatie. Hoe gaaf is dat!

Je bouwt aan de werkrelatie met je kandidaten en met organisaties. In jouw rol probeer je altijd voor alle partijen een win-win situatie te creëren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het adviseren van je klant (wie hebben ze nou echt nodig?), het stroomlijnen van het recruitmentproces en een goede match op  arbeidsvoorwaarden.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende baan binnen de zorgsector.
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
  • Mogelijkheden tot thuiswEen prettige werksfeer met korte lijnen.
  • Goede passende arbeidsvoorwaarden of uurtarief.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mathé Beijer via 06 29 21 95 11. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de zorgsector? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!