Beweging 3.0 zoekt een:

Sr. Strategisch Adviseur Zorgverkoop

Jij bent een kei in het volgen en vertalen van in – en externe ontwikkelingen naar zorgverkoop. Met een gezonde dosis lef, humor en een rugzak vol mensenkennis weet jij als geen ander in te spelen op de ontwikkelingen binnen het zorglandschap en ben jij een sterke sparringpartner voor het management.

Als strategisch adviseur zorgverkoop ben jij voortdurend bezig met de veranderingen in het zorglandschap. Continu volg jij als strategisch adviseur zorgverkoop de in- en externe ontwikkelingen en houd jij het inkoopbeleid en de wet- en regelgeving in de gaten. Belangrijk is dat jij als strategisch adviseur zorgverkoop dit op een juiste manier weet te vertalen naar de organisatie. (Strategisch) beleid maken en schrijven is een belangrijk onderdeel in jouw functie.

Jij bent de sparringpartner voor de RvB en clustermanagers en hebt zo een invloedrijke, informele rol. Je ondersteunt hen op de inhoud en het proces van de zorgcontractering bij zorgverzekeraars, gemeenten en zorgkantoor.

Je neemt deel aan verschillende projecten of leidt deze. Initiatief nemen in het ontwikkelen van een nieuw dienstenaanbod, oplossingen bedenken binnen en buiten de organisatie, niets is jou te gek als strategisch adviseur zorgverkoop.

Je bent eindverantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het volledige zorgverkoopproces. Hiervoor werkt je nauw samen met andere bedrijfsonderdelen, zoals control en communicatie

Samen met een adviseur zorgverkoop zijn jullie voor de financiers van de zorg het eerste aanspreekpunt. Jullie werken samen aan een duurzame relatie en voeren onderhandelingen over prijzen, volumes en voorwaarden. Hier is het ook belangrijk dat je geen rode vlekken krijgt van structuur, plannen en strakke deadlines. Je weet als strategisch adviseur zorgverkoop als geen ander dat zorgverkoop een belangrijk onderdeel is van de organisatie.

Als ondernemend persoon ben je ambitieus, stressbestendig en pro-actief. Je werkt planmatig, bent zorgvuldig maar bent ook creatief. Je bent als strategisch adviseur zorgverkoop in staat om vanuit de analyse van cijfers naar de werkelijkheid te kijken, en in staat om in onderhandelingen het gezamenlijke doel te blijven beschouwen. En als je dat allemaal bent moet je ook nog eens organisatiesensitief zijn.

Zie jij kansen voor jezelf en onze organisatie? Kan jij ons hierin verder helpen? Schroom dan niet om te solliciteren!

Waar ga je dit doen?

Jouw standplaats is ons kantoor aan de Basicweg te Amersfoort, maar je komt ook met grote regelmaat op een van onze locaties.

De strategisch adviseur zorgverkoop werkt in opdracht van de Raad van Bestuur en clustermanagers en ontvangt hiërarchisch en functioneel leiding van de manager zorgverkoop. De komende periode wordt de positionering van deze functie geëvalueerd en eventueel aangepast.

Onder de dienst zorgverkoop vallen ook de cliëntadviseurs en het klant contact center en hun leidinggevenden.

Dit neem je mee

  • Je hebt een afgeronde relevante (academische) opleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met zorgverkoop en/of -inkoop en zorgcontractering in een vergelijkbare functie. Dat kan bijvoorbeeld zijn binnen de zorg, een zorgkantoor of een zorgverzekeraar;
  • Samenwerken en verbinden binnen de gehele organisatie is iets wat jou op het lijf geschreven is; Kortom we zoeken het schaap met vijf poten.

Dit bieden wij jou

  • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Een salaris conform cao VVT (o.b.v. 36 uur) afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring;
  • Daarnaast bieden wij je goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een laptop en een mobiele telefoon krijg je van ons, zo maken we het je een stuk gemakkelijker om je werk ook vanuit huis goed te kunnen verrichten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie in de VVT in Amersfoort en omgeving. Omdat wij het leven van onze cliënten zo aangenaam mogelijk willen maken, zijn wij continue op zoek naar de beste zorgprofessionals. Deze zorgtalenten leveren betaalbare zorg van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk aansluit op hun vraag. Deze professionals werken met hart, ziel en aandacht, waarbij zij optimaal gebruik maken van het sociale netwerk van de cliënt. Zij bieden hierbij zorg en ondersteuning die bijdraagt aan het behoud van zelfstandigheid en kwaliteit van leven.

Interesse?

Herken jij je in het gevraagde profiel en wil je werken bij de leukste zorgorganisatie in de regio Amersfoort? Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11.