Senior Zorginkoper MSZ

Ben jij een hands-on zorginkoper die ook energie krijgt van het nieuw inrichten van de inkoop binnen ONVZ? Wil jij werken bij een landelijke verzekeraar met een eigen signatuur? Houd je van korte lijnen en snel schakelen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Senior inkoper Medisch Specialistische Zorg (MSZ)

(38 uur, Houten)

Functieomschrijving

ONVZ gaat vanaf 2021 de zorginkoop zelfstandig uitvoeren voor haar verzekerden. Wij zijn op zoek naar een collega die samen met ons een nieuwe richting wil inslaan om de inkoop ONVZ vorm te geven. Jij komt te werken in  een jong inkoopteam en bent onder andere verantwoordelijk voor het maken van de duurzame afspraken met MSZ aanbieders.

Gezamenlijk in het inkoopteam stel je het inkoopbeleid op, waarna je het gesprek aangaat met de MSZ aanbieders. Als inkoper maak je afspraken die naast het betaalbaar houden van de zorg ook bijdragen aan de belangen en behoefte van onze verzekerden. Daarbij zijn we op zoek naar iemand die durft out of the box te denken en deze ideeën omzet naar een afspraak. De afspraken ontstaan vanuit een goede relatie en dialoog. 

Je volgt de trends en ontwikkelingen in de zorgmarkt, doet onderzoek en stelt financiële analyses op om meer inzicht te krijgen in de ontwikkeling van de zorgkosten. Met deze kennis vorm je samen met inkoopteam een visie op de zorgkostenontwikkeling. Je gebruikt je kennis ook om voorstellen te doen voor productinnovaties en verbeteringen in de zorginkoop. 

Ook vertegenwoordig je ONVZ extern, bij grote relaties, Zorgverzekeraars Nederland en belangenorganisaties van zorgverleners.

 

Profiel

Onze nieuwe collega: 

  • Beschikt over een afgeronde master-opleiding;
  • Heeft aantoonbare ervaring met onderhandelen en heeft overtuigingskracht;
  • Heeft bij voorkeur ervaring binnen de MSZ;
  • Gaat graag de uitdaging aan om de inkoop bij ons mee in te richten;
  • Beschikt over cijfermatig en financieel inzicht en een analytisch vermogen;
  • Is een teamspeler en een echte netwerker;
  • Is hands on en durft out of the box te denken;

 

Organisatie

ONVZ is een restitutieverzekeraar met vrije zorgkeuze en ruime dekkingen. De waarden van ONVZ zijn de basis voor het denken en doen. Deze zijn: deskundig, persoonlijk, stijlvol, durf en wendbaar.

ONVZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk die staat voor topkwaliteit, persoonlijke dienstverlening en optimale keuzevrijheid. ONVZ regelt de zorgverzekeringen van meer dan 440.000 klanten met ca. 360 medewerkers. ONVZ ontwikkelt zich richting een lean/agile organisatie, waardoor werkvormen en samenwerking binnen de teams continue ontwikkelt. Het cluster Zorg is verantwoordelijk voor het beheer van de zorgkosten van ONVZ. Hierbij ziet het cluster Zorg toe op de vergoeding van kosten van doelmatige en rechtmatige zorg, op een voor de verzekerde en zorgverlener klantgerichte wijze. Het cluster Zorg vormt daarnaast de ONVZ-visie op de veranderingen in de wereld van de zorg in het algemeen en van de zorginkoop in het bijzonder. 

In de zorginkoop werken zorginkopers, accountmanagers, (medisch) adviseurs en een data-/businessanalist in een goed functionerend team samen aan de beste resultaten.

 

Wil je meer informatie?

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV uiterlijk vrijdag 8 november 2019 per e-mail op info@gezondknowhow.nl. De eerste gesprekken zijn gepland in de week van op 11 november 2019.