Projectleider zorgregistratie

St. Jansdal zoekt een:

Projectleider zorgregistratie

Ben jij die gedreven projectleider die vanuit een helicopterview projecten overziet en bewaakt? Krijg jij energie van het coördineren van projecten en weet jij mensen hierin mee te nemen en te enthousiasmeren? Dan hebben wij een interessante functie voor jou!

Wat ga je doen?
Als projectleider zorgregistratie ben jij dé persoon die twee projecten op het gebied van zorgregistratie, en de daarbij behorende procesoptimalisatie, coördineert en overziet. Deze projecten dragen beide bij aan de doelstelling van het St Jansdal om “in-één-keer-goed” te registreren. Optimale registratie betekent enerzijds dat er geregistreerd wordt conform de wet- en regelgeving (project Horizontaal Toezicht) en anderzijds dat het ziekenhuis volledig is in de registratie (project Volledigheid).

Als projectleider begeleid jij het projectteam, bestaande uit 5 beleidsadviseurs van de afdeling Zorgcontrol en werk je samen met de internal auditor. Jullie dragen gezamenlijk de eindverantwoordelijkheid voor deze projecten. Naast jouw eigen projectteam werk je samen met diverse schakels in het ziekenhuis en heb je regelmatig gesprekken met de zorgverzekeraar. Daarnaast is er voldoende ruimte voor eigen initiatieven zodat deze functie optimaal aansluit bij jouw ambities en kwaliteiten.

Als projectleider zorgregistratie ben je verantwoordelijk voor:

 • Het coördineren van twee projecten: Horizontaal Toezicht en Volledigheid.
 • Het maken en bewaken van een planning en het monitoren van de werkzaamheden die bij de projecten horen.
 • Het opstellen van periodieke rapportages ten behoeve van de zorgverzekeraar en het management van het ziekenhuis.
 • Het samen met het projectteam identificeren van risico’s én kansen in de registratie. Deze pakken jullie met beide handen aan.
 • Je bent gesprekspartner van de zorgverzekeraar en bouwt met hun een wederzijdse vertrouwensband op. Dit doe je onder andere door inzichten te geven in onze eigen (registratie)processen.
 • Je bent sparringpartner voor de beleidsadviseurs als het gaat over het interpreteren van de wet- en regelgeving.
 • Je werkt samen met onder andere de vakgroepen (artsen en bedrijfsleiders), applicatiebeheer, finance & control, internal auditing, de afdeling Zorgcontrol en het management om deze projecten gestroomlijnd te laten verlopen.
 • Kennis over zorgprocessen, Horizontaal Toezicht, zorgregistratie, interne beheersing en/of een medische achtergrond helpt je enorm in deze functie. Ben jij bijvoorbeeld een
 • DBC-adviseur die op zoek is naar een volgende stap? Zie jij jezelf in deze coördinerende rol zonder dat je direct leidinggevende bent? Dan past deze functie goed bij jou!

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract voor 24 – 32 uur per week met de intentie, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De standplaats is Harderwijk.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • Een goed salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen (afhankelijk van je ervaring). De schaaltrede wordt bepaald op basis van eerdere werkervaring in een soortgelijke functie. Je ontvangt ook 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.
 • Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Wat vragen wij van jou?

 • HBO of WO diploma bij voorkeur in de richting van gezondheidswetenschappen of zorgmanagement.
 • Je hebt ervaring met het optimaliseren van processen en/ of het leiden van projecten.
 • Dit is terug te zien in je werkervaring, eventueel aangevuld met een cursus in procesoptimalisatie (Lean, Scrum, Agile, etc).
 • Bij voorkeur heb je kennis van de geldende wet- en regelgeving van de DBC-systematiek, EPIC en/ of Horizontaal Toezicht.

Profiel: Je bent een onafhankelijke, proactieve, sterke persoonlijkheid en je bent in staat hoofd- en bijzaken te scheiden. Blijvend ontwikkelen vind jij vanzelfsprekend. Op natuurlijke wijze neem je de rol van projectleider op je en ben je in staat om mensen te verbinden en je verhaal over te brengen.

Interesse?

Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06-29219511. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.