CuraMare zoekt een:

Projectleider Horizontaal Toezicht – standplaats Spijkenisse

Ben jij een ervaren adviseur, vind je het leuk om te pionieren en voortouw te nemen in projecten? Weet jij de juiste belangen te behartigen en de organisatie te helpen verder te komen? Ben je daarnaast een ervaren rot in het vak in het adviseren van management en zorgprofessionals? Dan is deze uitdagende baan jou op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?
Het Spijkenisse Medisch Centrumstaat aan de vooravond van de implementatie van horizontaal toezicht. Als senior adviseur ga jij met dit project aan de slag en neem je de zorgadministratie hierin mee.

Als senior adviseur ben jij mede verantwoordelijk voor de zorgadminstratie. Je instrueert de de arts over de benodigde registratie vereisten en hoe registratie zo efficiënt mogelijk gebeurt. Je gaat hierover, samen met de business controllers, gevraagd en ongevraagd in gesprek met de medisch manager en business unit manager. Jij weet wet- en regelgeving te vertalen naar een vloeiend werkproces op de werkvloer, je instrueert hierbij de zorg professionals zoals polikliniek assistenten, functie laboranten, verpleegkundigen en natuurlijk de medisch specialisten. Je beheert en optimaliseert het risico control framework conform Horizontaal Toezicht, als tweede lijn rapporteer je over opzet, bestaan en werking van dit framework. Daarnaast ontwikkel je nieuwe controles met betrekking tot juistheid, tijdigheid en volledigheid van het bronregistratieproces en onderhoud je contact met de derde lijn. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over risico’s in zorg, registratie en declaratieprocessen.

De zorgadministratie zal de komende jaren een aantal doorontwikkelingen mee maken waarvan innovatie een van de grootste zal zijn. Ben jij op zoek naar een functie waar je mee kunt draaien in implementatie projecten en professionaliseringstrajecten zoals RPA, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook verbetertrajecten uit onze PDCA cyclus zorgen voor diversiteit en doorontwikkeling van de processen.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris van minimaal €3.115,- en maximaal €4.391,- bruto (FG 55 CAO Ziekenhuizen) of €3.389,- en maximaal €4.964,- bruto (FG 60 CAO Ziekenhuizen) op basis van opleiding en werkervaring en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan beschreven in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met veel verantwoordelijkheid en vrijheid, de functie wordt uitgevoerd vanuit onze locatie in Spijkenisse Medisch Centrum én vanuit huis.
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
 • Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar in opleiding en werkervaring.
 • Je hebt ruime ervaring met de complexe regelgeving op het gebied van de productregistratie in de zorg (DBC-systematiek).
 • Ervaring met MSZ, HIX, ValueCare en NZa wet- en regelgeving is een pré.
 • Je bent een stevige gesprekspartner en je geeft gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van zorgadministratie.
 • Je bent doortastend en bezit stevige advies- en projectmanagement vaardigheden.
 • Je bent analytisch en cijfermatig sterk.
 • Je bent organisatie sensitief.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Direct solliciteren of meer weten?
Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06-29219511. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.