Projectleider Horizontaal Toezicht

MCL zoekt een:
Projectleider Horizontaal Toezicht

De functie
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol afronden van het project Horizontaal Toezicht, het traject wat in ons ziekenhuis implementeert dat registratie vooraf en transparant wordt uitgevoerd in plaats van achteraf. Dit houdt in dat een verschuiving ontstaat van gegevensgerichte controle achteraf naar procesgerichte controle vooraf en het registratie- en declaratieproces beheersbaar wordt gemaakt. Met invoering van Horizontaal Toezicht zorgen we daarnaast voor efficiënte administratieve processen in de keten, waarbij onnodige opeenstapeling van administratieve lasten wordt weggenomen. Wil jij binnen het MCL een belangrijke bijdrage leveren aan Horizontaal Toezicht? Laat ons dan weten waarom jij denkt dat jij onze ideale projectleider bent.

Wij vragen
Een enthousiaste en ervaren collega die in het bezit is van een opleiding op minimaal WO niveau, aangevuld met internal audit achtergrond. Kennis van risicomanagement is een must. Daarnaast vragen wij relevante aantoonbare werkervaring op het gebied van projectmanagement, veranderprocessen en kennis van (onder andere financiële) ziekenhuisprocessen. Je bent flexibel, analytisch sterk, werkt gestructureerd en bent resultaatgericht. Sociale vaardigheden als tact, stimuleren, adviseren, omgaan met weerstanden en draagvlak creëren passen bij je.

Competenties
• Communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift.
• Stevige persoonlijkheid, die om kan gaan met weerstanden en deze kan overwinnen.
• Vervult een voortrekkersrol.
• Is een organisator en weet mensen mee te krijgen.
• Kan omgaan met verschillende belangen van diverse stakeholders.
Herken jij jezelf hierin en zie jij het zitten om écht bij te dragen aan de ontwikkeling van MCL, dan horen wij graag van je!

Wij bieden
Afhankelijke van de kandidaat behoord een parttime aanstelling (vanaf 16 uur) ook tot de mogelijkheden. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Ziekenhuizen en inschaling in FWG 65 (max. € 5.257,-) én we bieden je: een baan in een top (klinisch) ziekenhuis met veel ruimte voor opleiden, ontwikkelen, onderzoek en innovatie; een arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar.

Wil je meer informatie?
Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer (06) 29219511.

Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV.