Programma Manager

Syndion zoekt een:

Programma Manager

De programmamanager volgt en signaleert (proactief) alle relevante ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en regelgeving vanuit de WLZ, WMO, Jeugdwet en Participatiewet. Ook is de programmamanager alert op kansen en het benutten van samenwerkingsverbanden tussen Syndion en gemeenten en andere (zorg-)organisaties. Vanuit relevante informatie uit wetgeving en politiek is het doel een vertaalslag te maken naar wat in dit kader nodig is binnen Syndion, gericht op de toekomst.

De programmamanager valt hiërarchisch onder de directeur Zorg, Beheer & Financiën. Er is een nauwe samenwerking met het cliëntservicebureau. De programmamanager participeert in relevante projecten en kan projecten succesvol leiden.

De programmamanager heeft diverse uiteenlopende interne en externe contacten. Voorbeelden van externe contacten: zorgkantoren, gemeenten (lokaal en regionaal), koepelorganisaties t.b.v. landelijk beleid WLZ en landelijke ontwikkelingen binnen de zorg. Verder heb je contact met (zorg-)organisaties in het kader van mogelijke samenwerkingsverbanden in de regio.

Resultaatgebieden

De resultaatgebieden van de programmamanager zijn:

 • Zorginkoop / Zorgverkoop / Contractmanagement – Sociaal Domein
 • Wachtlijstanalyse en advies op basis van woon- en werkprofielen
 • Projecten van interne of externe werk-/projectgroepen.

De volledige TFO is opvraagbaar bij ons zie onstaand kopje: ‘Interesse’.

Wat hopen wij in jou te vinden?

 • HBO/universitair werk- en denkniveau met enkele jaren werkervaring in het samenwerken met het hoger management in de (gehandicapten)zorg
 • Actuele kennis van wetgeving WLZ, WMO, Jeugdwet en Participatiewet en je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het kader van de decentralisaties en ontwikkelingen regionaal en lokaal
 • Flexibele werktijden waarbij thuiswerken ook een optie is.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en ervaring binnen projectmatig werken

Je bent als persoon zelfstandig ingesteld en je sociale vaardigheden helpen je om de doelen te bereiken.

Wij bieden

 • Een droombaan voor iemand die wil bijdragen aan de gehandicaptenzorg van de toekomst, met veel eigen verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
 • De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing en je verdiend een markt conform salaris op basis van een 36-urige werkweek.
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je krijgt een dienstverband van een jaar; met kans op verlenging bij wederzijds positieve ervaringen

Wie zijn wij?

Syndion is er voor mensen – jong en oud – met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen  en mogelijkheden. We voelen ons verantwoordelijk voor de manier waarop we dat werk doen. Vanuit onze missie en visie bepalen drie kernwaarden de inhoud van ons werk: Zeggenschap. Verbindend. Maatwerk met lef.

Syndion bestaat al sinds 1967. De basis van de organisatie werd gelegd door ouders. Zij startten de eerste woonlocatie in Dordrecht en een dagverblijf en kinderdagcentrum  in Gorinchem. Ouders spelen binnen Syndion nog altijd een belangrijke rol.

Interesse?

Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06-29219511. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.