Associate Partner

Gezond Know How zoekt een:

Associate Partner

Wie zoeken wij?

Een associate partner is een zelfstandig professional die zich op een specifiek gebied gespecialiseerd heeft en die conform de methodieken en standaarden van Gezond Know How kan werken. Een associate partner wordt geroemd om zijn/ haar specialisme.

Commercieel en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij werken samen met zelfstandig ondernemers die met ons vorm geven aan onze Consultant, Interim-management en Werving & Selectie.  Het voordeel is dat je onderdeel uitmaakt van een team van professionals, maar toch de vrijheid hebt van het ondernemerschap. Ook wanneer je twijfelt om zelfstandig ondernemer te worden of een businessplan aan het opstellen bent denken wij graag met je mee.

Wat ga je doen?
De hoofdtaak is om contact te zoeken met potentiële relaties. Dit kunnen zowel eindklanten zijn in onze sector, maar ook leveranciers. Je voert dan gesprekken met de eindverantwoordelijke voor het inzetten van Consultancy, Interim-management en Werving & Selectie. Dit is in vele gevallen de directie of het management van de organisatie. Het doel is om informatie te verzamelen over de specifieke bedrijfssituatie. Nadat er uitvoerig is gesproken met beslissers en met degene die bij de beslissing betrokken zijn bereid je een maatwerk overeenkomst voor. Dit voorstel wordt daarna besproken met de potentiële relatie. Nadat het eerste contract met een klant is afgesloten blijf je eind verantwoordelijk voor deze klant en de vervolgbusiness. Het opbouwen van een sterke relatie met de klant en waarde creëren voor de klant staat centraal, want dit is de hoeksteen van ons succes.

Profiel
HBO/WO werk- en denkniveau
Kennis over diepgaande specialistische zorgkennis, om gesprekken met het management dan wel een financieel directeur te kunnen voeren;
Kennis en ervaring op het gebied van werving & selectie en HR-zaken is een pré
Een commerciële attitude;
De eigenschap om multi-level contacten op te bouwen.

Wat bieden wij?
Je kunt bij Gezond Know How rekenen op een prettige en collegiale werkomgeving, waarin je de ruimte krijgt voor jouw verdere ontwikkeling. Bovendien zijn onze voorwaarden zonder meer goed te noemen. Wat wij bieden:
Een uitstekende beloning gebaseerd op de commerciële resultaten;
Ondersteuning vanuit een professionele binnendienst;
Een informele cultuur, relatief kleine organisatie en korte lijnen;
Een innovatieve organisatie met ruimte voor eigen initiatief;
Bij opstart zal er een uitgebreide kennisoverdracht plaatsvinden.

Interesse
Gezond Know How is hét Interim & wervingsbureau voor financiële professionals voor zorgverzekeraars en zorginstellingen. Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

GoogleJobListing