Netwerk Ride

NetwerkRide 2021©

Zaterdag 3 juli 2021

De GKH Netwerk Ride is een informele netwerkbijeenkomst voor zorgprofessionals, ondernemers en klanten. Het is een leuke en sportieve manier om elkaar te ontmoeten tijdens een fietstocht over de Veluwe. Je komt letterlijk in beweging, kunt tegelijkertijd netwerken én nieuwe interessante zakelijke contacten opdoen.
Ben jij niet zo’n fanatieke fietser? Ook dan ben jij van harte welkom!

GKH Netwerk Ride is een informele netwerkbijeenkomst voor zorgprofessionals, ondernemers en klanten.

Zaterdag 3 juli 2021
Start: 14.00 uur – Einde: 17.00 uur
Afstand: 25 km, gem snelheid 18-24 km pu
Vertrek: Paviljoen De Posbank, Beekhuizenseweg 1, Rheden
Zelf meenemen: MTB fiets, helm, eten en drinken

Inschrijven kan hier

Wil jij netwerk versterken en eventueel nog wat tips krijgen over de fietssport met deze eerste GKH Netwerk Ride op de Veluwe, meld je dan snel aan. Maximaal aantal deelnemers is 20. Vol=Vol!

 

Doelgroep: Klanten, Ondernemers, Zorg professionals, Zorginkopers, Zorgfinancials, Beleidsadviseurs- Zorg/Preventie, Gemeente WMO/JW professionals

 

 

NetwerkRide 2020©

Met veel plezier terugkijkend op onze eerste sportieve netwerkbijeenkomst. Met prachtig weer was ons doel in beweging komen en tegelijkertijd netwerken én nieuwe interessante zakelijke contacten opdoen tijdens de eerste Gezond Know HowNetwerkRide©

Eric Quak, Jan-Hein van Daelen, Gerard Veger, Pieter Folkeringa, André Groen en onze gastheer op de zonovergoten Veluwe Martijn van der Most dank voor de leuke en inspirerende middag!

GKH Netwerk Ride is een informele netwerkbijeenkomst voor zorgprofessionals, ondernemers en klanten.