Medewerker verzuim

ttifcompany zoekt een:

Medewerker verzuim

28-40 uur per week, Amsterdam

Wat verwachten wij van jou?
Weet jij hoe je de werkgever en werknemer kan ondersteunen bij een duurzame werkhervatting tijdens re-integratie? Wil jij met jouw kennis en passie voor verzuim, een bijdrage leveren aan de gezondheid op de werkvloer van de klant? Dan kan dit binnen onze rol als medewerker verzuim!

Jouw taken als medewerker verzuim
Je wordt verantwoordelijk voor een eigen klantenbestand. Dit zijn diverse soorten klanten, waardoor je iedere keer maatwerk levert op het re-integratiedossier. Dagelijks ben je in gesprek met de werkgever en werknemer over verzuim en re-integratievraagstukken. Jij beoordeelt het re-integratiedossier binnen de wettelijke kaders van Wet verbetering poortwachter en weet de werkgever te adviseren over welk re-integratiestappen het best passend zijn. Deze inzichten verkrijg je door een nauwe samenwerking met de bedrijfsarts en andere deskundigen die relevant zijn gedurende de re-integratie zoals de arbeidsdeskundige.

Je hebt een proactieve rol, om de werkgever te adviseren over welke stappen in de re-integratie nodig zijn om het herstel van de arbeidsongeschikte werknemer te bevorderen. Een van je belangrijkste activiteiten is het beoordelen van dossiers en het meedenken over het inzetten van interventie- en preventieactiviteiten voor een snelle en duurzame re-integratie.

Dagelijks ben je telefonisch in contact met de werkgever en werknemer. Je monitort het verzuimproces en borgt de ontwikkelingen op casusniveau in ons verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal. Een accurate verslaglegging en complete dossieropbouw is een belangrijk onderdeel van jouw functie. Want geen baan bestaat zonder administratie, ook deze niet. En dat past precies bij jouw talenten.

Jouw team

Je werkt in een klantteam met 8 collega-adviseurs, een support medewerker en een verzuim assistent. Samenwerken vinden wij ontzettend belangrijk. Alleen op deze manier worden wij kwaliteitsleider als arbodienstverlener. Je werkt iedere week één dag samen op kantoor om te sparren over (complexe) vraagstukken. Daarnaast zijn de andere collega’s ook verantwoordelijk voor hun eigen klanten, wat er voor zorgt dat je een gezamenlijk doel hebt: zorgdragen voor de beste kwaliteit op verzuim bij alle klanten van ttif & arbo.

Oftewel: jij bent gewoon een topper als het gaat om duurzame re-integratie te bewerkstellingen in samenwerking met de werkgever en werknemer!

Wat jij meebrengt

  • Prioriteiten stellen en gestructureerd werken zijn jouw kwaliteiten
  • Kennis over en ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding, pré in de functie van re-integratieadviseur / casemanager verzuim (of dergelijke functies)
  • Een echte teamplayer die van toegevoegde waarde is voor collega’s.
  • Jij denkt in kansen en mogelijkheden. Je hebt overtuigingskracht en weet van aanpakken
  • Je bent organisatorisch sterk en werkt nauwkeurig
  • Een relevante afgeronde MBO of HBO en in het bezit van een rijbewijs

Interesse?
Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Femmy Ambergen-Lensen via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06-81168667. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.