Manager Zorgverkoop

Bergman Clinics zoekt een:

Manager zorgverkoop

Jouw uitdaging? De sterk groeiende vraag naar onze medische zorg te vertalen naar passende afspraken met zorgverzekeraars. Jij zoekt de balans tussen voldoende groei en realistische tarieven voor Bergman Clinics en een goede relatie met verzekeraars.

Wat ga je precies doen?

Als ervaren (zorg)verkoopmanager maak jij je hard voor goede contracten en een gezonde samenwerking met zorgverzekeraars. Daarmee bouw je niet alleen mee aan de sterke groei van Bergman Clinics, maar heb je ook echt impact op het zorglandschap. Mede dankzij jou is de zorg van toekomst beter en prettiger, maar toch betaalbaar.
Uiteraard ben jijzelf een stevig onderhandelaar en onze recente fusie met NL Healthcare Clinics vergroot de relevantie van onze organisatie in het zorglandschap verder. Jij weet echter als geen ander dat de basis van een goede contractering een goede relatie is. Die bewaak je dan ook nauwlettend en je bent zowel intern als extern hét aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de zorgverzekeraars.
Wekelijks ligt op jouw bordje het:
– slaan van een brug tussen divisiemanagement, de zorgadministratie en de zorgverzekeraars.
– onderhandelen over zorgcontracten, nieuwe initiatieven en samenwerkingen vanuit Bergman Clinics, met als doel betere en betaalbare zorg.
– borgen van voldoende groei en contractruimte en doorvertaling van stijgende zorgkosten naar een gezond prijspeil.
– verstevigen van onze positie als ‘preferred supplier’.
– op de hoogte houden van alle relevante stakeholders.
– creëren van inzicht en overzicht op basis van cijfers.
– leiding geven aan onze relatiebeheerder zorgverzekeraars.

Voor wie en waar ga je werken?

Het hoofdkantoor van Bergman Clinics in Naarden wordt jouw standplaats. Op een steenworp afstand van de A1 en bereikbaar met het OV. Je maakt deel uit van het commercial team en werkt nauw samen met de relatiebeheerder zorgverzekeraars, Zorgcontrol, Finance, kliniekmanagers en artsen. Je rapporteert aan de Commercial Director.
De totale organisatie heeft ruim 1700 medewerkers, 235 medisch specialisten en meer dan 50 vestigingen door heel Nederland, waar we planbare medische zorg bieden. Meestal gaat dat om medisch noodzakelijke ingrepen, zoals het aanbrengen van een nieuwe heup of staaroperatie. Soms gaat het om esthetische ingrepen, zoals een ooglidcorrectie. Maar, medisch noodzakelijk of esthetisch: onze cliënt staat altijd centraal. Bergman Clinics gaat de uitdaging aan de zorg beter te maken, efficiënter te organiseren en zo betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen.

Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

Jij maakt graag het verschil, wil positieve impact hebben op je omgeving en de processen waarmee je bezig bent. Afwachten zit niet in jouw aard, initiatief nemen wel. Contractmanagement betekent voor jou: hard zijn op de inhoud en zacht op de relatie. Daarnaast breng je het volgende met je mee:
• een afgeronde hbo- of wo-opleiding (Bedrijfseconomie, Finance, Bedrijfskunde)
• minimaal 3-5 jaar ervaring met zorgverkoop en zorgcontractering.
• een goed begrip van DOT, DBC-structuur en schadelast-administratie.
• ervaring met projectmanagement en bij voorkeur ook met leidinggeven.
• up-to-date kennis van ontwikkelingen binnen het vakgebied.
• Excel-kennis waarmee je cijfers voor zich kunt laten spreken
• een scherp oog voor de kleinste lettertjes.

Wat krijg je van ons?

Hoe maatschappelijk relevantie onze missie ook is en hoe helder onze strategie, wij kunnen onze ambities alleen realiseren met toptalent. Daarom besteden we veel aandacht aan onze cultuur en aan (door)groeimogelijkheden voor medewerkers. We bieden je een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten, in een groeiende organisatie waar altijd wel íets gebeurt. En je krijgt ook nog:
• een goed salaris.
• een contract voor 32-40 uur per week, voor de duur van 12 maanden. Als we allebei tevreden zijn verlengen we dit naar een contract voor onbepaalde tijd.
• 24 vakantiedagen op jaarbasis (fulltime), en de mogelijkheid om daar per kwartaal een dag bij te verdienen als je niet ziek bent geweest.
• een vaste standplaats, maar ook de mogelijkheid tot thuis werken.
• reiskostenvergoeding tot 40 km enkele reis woon/werkverkeer.
• telefoon(vergoeding) en laptop.
• volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door trainingen te volgen via onze eigen Bergman Academy.
Ben je enthousiast? Wacht niet te lang, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden, sluiten we de vacature. Twijfel je nog of heb je een aantal vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact op met ondergenoemde contactpersoon.

Wil je meer informatie?

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer (06) 29219511.

Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV uiterlijk 21 juni per mail op info@gezondknowhow.nl.

De eerste gesprekken zijn gepland in de week van 24 juni.