Junior | Medior Zorginkoper MSZ

Caresq zoekt een:

Junior/Medior Zorginkoper Medisch Specialistische Zorg (MSZ)

Voor 32 – 40 uur per week ( Dordrecht/Amersfoort)

Als startende zorginkoper MSZ ben jij verantwoordelijk voor het inkoopproces van A tot Z. Jouw focus ligt daarnaast op de data analyse. Sta jij stevig in je schoenen en weet jij van aanpakken? Ben jij secuur en cijfermatig onderlegd? Dan zoeken wij jou!

Verzeker jezelf van een leuke baan!

De maandagochtend begint met een verdiepende data analyse van een ziekenhuis. Je bespreekt samen met een collega de uitkomsten en opvallende zaken. Samen werpen jullie er een kritische blik op. Je vertaalt jullie bevindingen tot input aan je collega’s voor een gesprek met het ziekenhuis. Je geeft hen nog extra tips mee en staat stand-by om aan het gesprek deel te nemen. In de tussentijd bekijk je de financiële voortgang van een groep ziekenhuizen, signaleer je afwijkende trends en bereid je een plan voor om hier verder mee aan de slag te gaan.

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de inkoop van medisch-specialistische zorg. Je werkt in een team met 20 collega’s, waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. De rol van zorginkoper is breed: van het verkennen en analyseren van de markten, het opstellen van het inkoopbeleid tot het voeren van gesprekken en onderhandelingen. Met je ondernemende houding en creativiteit zorg je dat de inkoop goed wordt geregeld.

Je bent een enthousiaste, leergierige collega die zich wil ontwikkelen tot een volwaardig zorginkoper. Voor deze functie leiden je collega’s je op van A tot Z. Zo leer je alles over het inkoopproces. Ook schakel je met verschillende afdelingen in ons bedrijf die betrokken zijn bij de inkoop van zorg.

Jij bloeit op in een dynamische en hectische werkomgeving. Je kan het overzicht goed bewaren en snel schakelen tussen verschillende onderwerpen. Als zorginkoper ben je voortdurend op zoek naar kansen en mogelijkheden om de zorg goed in te kopen: tegen goede voorwaarden en op efficiënte wijze. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van alle ins en outs, zodat je de inkoop (uiteindelijk) zelfstandig kunt uitvoeren.

Wat heb je nodig?

  • Een afgeronde hbo of wo-opleiding.
  • Minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met medisch-specialistische zorg.
  • Een sterk analytisch denkvermogen.
  • Zin om in een groeiende organisatie aan de slag te gaan.
  • Ruime kennis van Excel.
  • Je leert snel werken met programma’s als Tableau en Access.

Wat bieden wij?
Naast een pakket van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals pensioenregeling en studiekostenregeling), krijg je de ruimte om te werken en te groeien binnen een professionele afdeling.

Organisatie
Caresq verzorgt de zorginkoop voor de ruim 320.000 verzekerden van Promovendum, National Academic, Besured en Aevitae. Onze kantoren zijn gevestigd in Dordrecht en Amersfoort. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto, het ov en de fiets. We zijn een informele organisatie, waarin je de vrijheid hebt om mee te denken en ideeën aan te dragen.

Caresq vertegenwoordigt iptiQ, de risicodrager voor de zorgverzekeringen van Promovendum, National Academic en Besured. IptiQ is 100% dochter van Swiss Re, een van de grootste financiële instellingen ter wereld met meer dan 150 jaar ervaring. IptiQ is onder andere actief in Ierland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Vanaf 2019 vertegenwoordigt Caresq ook EUCARE, de risicodrager voor de zorgverzekeringen van Aevitae.

Met een gedreven en professioneel team zorgt Caresq voor kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg. Daarnaast houden we de administratieve belasting voor de zorgaanbieder minimaal. Dit doen we door optimaal digitaal te contracteren via VECOZO en door zorgverleners zo min mogelijk te belasten met extra registraties. Vereist is en blijft dat de kwaliteit van de zorgverlening gewaarborgd blijft.

Caresq werkt voor de afhandeling van de zorgdeclaraties en beoordeling van behandeling waarvoor op voorhand toestemming dient te worden aangevraagd (machtigingen) samen met Caresco en Aevitae.

Wil je meer informatie?
Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.