Zorginkoper Medisch Specialistische Zorg (MSZ)

Caresq zoekt een:

Zorginkoper Medisch Specialistische Zorg (MSZ)

Voor 32 – 40 uur per week (Dordrecht/Amersfoort)

Als zorginkoper MSZ ben je verantwoordelijk voor de inkoop van medisch-specialistische zorg. Ben jij strategisch, analytisch en ondernemend? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Verzeker jezelf van een leuke baan!

Je begint de dag met het controleren van je taken. Er staat een brainstorm strategie met je team ingepland, daarna ga je door naar een kennissessie. Aan het einde van de dag staat een verkennend gesprek met een ziekenhuis op de planning. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom bereid jij je goed voor. Jij vindt het belangrijk om meerdere perspectieven mee te nemen. Hiervoor vraag je informatie op bij de beleidsmedewerker en business analist. Je overlegt met jouw collega’s en gaat vol goede moed op weg naar de afspraak.

Voor onze verzekerden koop je medisch-specialistische zorg in. Hieronder vallen zorg en geneesmiddelen bij ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. Jouw rol is breed: van het verkennen en analyseren van de markt, het opstellen van het inkoopbeleid tot het voeren van gesprekken en onderhandelingen. Je bent verantwoordelijk voor het inkoopproces van A tot Z. Als zorginkoper ben je voortdurend op zoek naar de manier waarop je zorg goed in kunt kopen. Waar kun je het verschil maken? Je bent voldoende op de hoogte van alle ins en outs van jouw vakgebied om de inkoop zelfstandig uit te voeren. Natuurlijk doe je het niet helemaal alleen, maar in een team van 20 collega’s. Hard werken en gezelligheid gaan binnen dit team hand in hand.

De afgelopen jaren heb je ervaring opgedaan met het inkopen of verkopen van MSZ of voel je je als een vis in het water binnen de financiering van deze zorg. Met name het strategisch positioneren en het bepalen van de inhoudelijke en financiële inzet spreekt je aan. Je bent doortastend en creatief. Dat zorgt ervoor dat je de inkoop goed kan regelen. In een dynamische en hectische werkomgeving kom je het beste tot je recht. Met je ondernemende persoonlijkheid begeef je je graag buiten de standaard kaders. Want zo behaal jij een optimaal resultaat!

Wat heb je nodig?

  • Een afgeronde hbo of wo-opleiding.
  • Minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met medisch-specialistische zorg.
  • Cijfermatig inzicht en een strategische denkwijze.
  • Je bent stressbestendig en doortastend.
  • Je bent resultaatgericht, ondernemend en jij weet van aanpakken.
  • Zin om uitdagende gesprekken te voeren en je bent sterk in onderhandelen.

Wat bieden wij?
Naast een pakket van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals pensioenregeling en studiekostenregeling), krijg je de ruimte om te werken en te groeien binnen een professionele afdeling.

Organisatie

Caresq verzorgt de zorginkoop voor de ruim 320.000 verzekerden van Promovendum, National Academic, Besured en Aevitae. Onze kantoren zijn gevestigd in Dordrecht en Amersfoort. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto, het ov en de fiets. We zijn een informele organisatie, waarin je de vrijheid hebt om mee te denken en ideeën aan te dragen.

Caresq vertegenwoordigt iptiQ, de risicodrager voor de zorgverzekeringen van Promovendum, National Academic en Besured. IptiQ is 100% dochter van Swiss Re, een van de grootste financiële instellingen ter wereld met meer dan 150 jaar ervaring. IptiQ is onder andere actief in Ierland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Vanaf 2019 vertegenwoordigt Caresq ook EUCARE, de risicodrager voor de zorgverzekeringen van Aevitae.

Met een gedreven en professioneel team zorgt Caresq voor kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg. Daarnaast houden we de administratieve belasting voor de zorgaanbieder minimaal. Dit doen we door optimaal digitaal te contracteren via VECOZO en door zorgverleners zo min mogelijk te belasten met extra registraties. Vereist is en blijft dat de kwaliteit van de zorgverlening gewaarborgd blijft.

Caresq werkt voor de afhandeling van de zorgdeclaraties en beoordeling van behandeling waarvoor op voorhand toestemming dient te worden aangevraagd (machtigingen) samen met Caresco en Aevitae.

Wil je meer informatie?
Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.