Werken als zorginkoper

Ben je een Zorginkoper en wil je graag aan de slag, dan kan dat bij Gezond Know How (GKH)! Wij bieden diverse uitdagende functies voor zorginkopers.

Onze opdrachtgevers
GKH is actief in heel Nederland en voor een breed scala aan opdrachtgevers. Hierdoor is je werk afwisselend als je dat wil en kun je zelf ontdekken waar je het beste past. Als professional bij GKH haal je meer uit je carrière. We hebben functies voor junior, medior en senior zorginkopers.

Groei en ontwikkeling
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan bij ons centraal. Er wordt altijd actief met je meegedacht over de volgende stap in je loopbaan.

Mogelijkheden
Er zijn diverse mogelijkheden om via GKH aan de slag te gaan. Je kunt zelf aangeven wat het beste bij jou past. Natuurlijk kunnen we je hier ook over adviseren tijdens een persoonlijk gesprek.

Onze contractvormen zijn:
Vast dienstverband. Je gaat rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst. GezondKnowHow is alleen verantwoordelijk voor de werving en selectie.
Dienstverband van een jaar. Tijdens dit dienstverband word je gedetacheerd en werk je op projectbasis bij één of meerdere opdrachtgevers.
Projectcontract. Dit is een contract over de looptijd van een project. Er staat een vaste adviseur voor je klaar.
Deta-vast. Je wordt gedurende een afgesproken periode gedetacheerd bij een opdrachtgever, met de optie dat je na de detachering bij de opdrachtgever in dienst treedt. Er staat een vaste adviseur voor je klaar.
Zzp. Hier gaat het vaak om interim-opdrachten voor freelance professionals die vanwege hun specifieke kwaliteiten en ervaring worden ingezet. Wij zorgen voor de bemiddeling van het contract van deze professionals met de opdrachtgever.

Meer weten?

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

GoogleJobListing