DOT-consulent

ZGT zoekt een:

DOT-consulent

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt de deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Jouw functie
De afdeling Zorg Administratie maakt onderdeel uit van de afdeling Financiën & Informatie. De afdeling F&I heeft als primaire taak het toezien op een betrouwbare financiële registratie, het opstellen van rapportages ten behoeve van verantwoording en sturing, het vervullen van een adviserende rol richting Raad van Bestuur, bedrijfskundig managers en medisch specialisten en het uitvoeren van beheerstaken, zoals het toezien op correcte uitvoering van externe regelgeving in ZGT en het beheer van het extern budget. Dit met de missie: deskundig, dienstverlenend en dynamisch.

Als DOT-consulent voorzie je het zorgproces van adequate proces-, stuur- en verantwoordingsinformatie. Je implementeert de wet- en regelgeving, je leidt gebruikers op en je faciliteert de bronregistratie. Daarnaast analyseer en los je uitval door monitoring en verbeteracties op. Je optimaliseert het zorg administratieve proces. Daarnaast bied je ook advies en ondersteuning aan klanten (medisch specialisten, management etc) bij gebruik van DOT-registratie.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde opleiding op Mbo4, met Hbo werk- en denkniveau op gebied van administratie. Je hebt kennis van medische terminologie en Microsoft Office. Ervaring met EPD (bijvoorbeeld HiX en Notiz) zijn een pré. Je hebt een proactieve werkhouding, kan goed zelfstandig werken en toont initiatief bij het adviseren over verbeteringen. Je bezit over goede sociale vaardigheden en je kunt je mondeling en schriftelijk uitstekend uitdrukken. Je hebt doorzettingsvermogen, je bent creatief en je kunt innovatief resultaatgericht en procesmatig denken en werken.

Wij bieden
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Wij bieden een baan met een markt conform salaris. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Een voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag kan overleggen.

Overig informatie
Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.