Auditing/BI Consultant(s)

ValueCare zoekt een:

Consultant(s)

Functie omschrijving

Een collega die helpt onze klanten op hun belangrijkste bedrijfsrisico’s in control te brengen én ons concept in onze snel groeiende klantenkring verder helpt te ontwikkelen en te stroomlijnen.

ValueCare biedt een baan met veel impact en verantwoordelijkheden, inspirerende collega’s, een unieke dienst, complexe bedrijfsprocessen, een kleinschalige en transparante organisatie, geen bureaucratie en met regie van je eigen carrière.

Wij zoeken naar collega’s die hun analytische en communicatieve vaardigheden optimaal willen benutten en op zoek zijn naar een baan met impact.

Voor wie en waar ga je werken?

Het hoofdkantoor van ValueCare in Utrecht wordt jouw standplaats. Werkzaamheden hebben een dynamisch karakter, naast de 2 dagen in Utrecht ben je andere dagen geregeld bij de klanten om ter plaatsen ondersteuning te bieden.

ValueCare is marktleider in Daily Auditing. Wij helpen klanten om bedrijfsrisico’s op operationeel niveau te beheersen. Daily Auditing resulteert in een beheersbare organisatie met aantoonbaar meer omzet, lagere kosten en hogere klanttevredenheid.

Wij werken niet van project naar project, maar leveren een dienst die zich doorlopend moet bewijzen bij onze klanten. Dit zegt iets over onze mentaliteit: analytisch scherp, resultaatgericht, fact-based, no-nonsense en enthousiast. Onze huidige klantenkring bestaat onder andere uit een groot aantal zorginstellingen en wij groeien verder….

Functie eisen

• Afgeronde academische opleiding (technische) bedrijfskunde, economie, econometrie, zorgmanagement & health economics, medische natuurwetenschappen.
• Zeer sterk analytisch vermogen: logisch combineren van uiteenlopende gegevens op bovengemiddeld academisch niveau.
• 0-5 jaar ervaring als (management) consultant op het gebied financiële advisering, procesoptimalisatie en ICT implementaties, bij voorkeur in de gezondheidszorg.
• De zelfstandigheid om projecten te kunnen leiden.
• Goede sociale vaardigheden: luisteren, uitleggen en overtuigen in alle lagen van een organisatie.
• Grote zelfstandigheid: eigen initiatief en doorzettingsvermogen.
• Kennis/ervaring met financieel-administratieve processen in de zorg is een belangrijke pré.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij ValueCare betekent een baan met veel impact en verantwoordelijkheden, werken met

ervaren collega’s, unieke dienst, een kleinschalige, informele en transparante organisatie, geen
bureaucratie en met regie op je eigen carrière.
• Gedreven, ambitieuze, intelligente collega’s waar je wat van kan leren
• Een uitstekend salarispakket
• Laptop, telefoon
• Goede bonusregeling
• Mogelijkheid tot thuiswerken

Wil je meer informatie?

Ben je benieuwd of jouw ambities aansluiten bij wat wij te bieden hebben? Neem dan vrijblijvend contact met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11.
Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

GoogleJobsListing