Controller Castle Craig

Castle Craig zoekt een:

Financial Controller – Standplaats Den Haag

Ben je een enthousiaste Financial Controller en toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je bijdragen aan onze missie om mensen te helpen een zinvol, gezond en middelenvrij leven te leiden? Wil je daarnaast werken in een fantastisch team van professionals? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als zorgfinancial werk je, samen met je collega’s, mee aan de gezonde groei van onze mooie organisatie! Je rapporteert aan directie. En gebruikt jouw enthousiasme, financiële kennis, passie voor cijfers en analytische blik om te zorgen voor een sluitende administratie, de juiste cijfers en management informatie.

Hiermee draag je bij aan onze missie: onze patiënten te laten herstellen van verslavingen en de kwaliteit van hun leven te vergroten!

Werken bij Castle Craig Nederland betekent werken in een enthousiast en specialistisch team met toegewijde collega’s. We hebben ruim 80 collega’s verspreid over Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zeist en Roermond. Momenteel groeien we, en weten de patiënten ons goed te vinden. Wij zijn een ondernemende organisatie, zetten de zorg altijd voorop, willen continue verbeteren en prikkelen onze medewerkers om ook professioneel te groeien.

Regelmatig organiseren we activiteiten, waaronder heidagen, en 2 keer per jaar gaan we er lekker op uit samen. Ook bieden wij ruimte voor intervisie en supervisie en betaalde opleidingsmogelijkheden. De lijntjes zijn kort en door de goed gestroomlijnde interne organisatie en de hoge vakbekwaamheid van je collega’s, is ons werk gericht op het leveren van excellente zorg en diensten. Er is hart voor elkaar en voor de zaak.

Samen met je collega’s van het finance-team ben je verantwoordelijk voor :

 • De invoer van het nieuwe financieringsstelsel: Zorgprestatiemodel (ZPM) optimaliseren.
 • Het analyseren van de zorgproducten en bijsturen.
 • Het opstellen en bewaken van de prognose en de afspraken met de zorgverzekeraars.
 • BI rapportages bouwen, en beheersen.
 • Het verzorgen van de begroting, maand-, kwartaal-, en jaarrapportages.
 • Beheersing van de P&C cyclus.
 • Samen met de AO/IC coördinator beheers je de processen in de organisatie, en zorg je voor een juiste, tijdige en volledige registratie en facturatie.
 • Je analyseert en stelt verbeterpunten voor aan directie.
 • Je ontwikkelt nieuwe procedures bij verandertrajecten of ten behoeve van optimalisaties.

Wat wij vragen
Je bent analytisch sterk, kunt goed prioriteiten stellen en signaleert knelpunten. Je beschikt over organisatiesensitiviteit en kunt goed anticiperen. Van nature ben je een zelfstandige werker die tevens goed functioneert binnen het team. Je drukt je goed uit in de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Je hebt een passie voor cijfers en werkt graag mee aan verbeteringen en aan de groei van onze mooie organisatie!

Verder heb je:
Een relevante opleiding op minimaal HBO niveau (BE, Accountancy, Finance).
Vergelijkbare werkervaring als financial controller.
Ervaring in de zorg, meer specifiek de GGZ, is een pré.

Je past ook goed bij Castle Craig als je
Je wilt bijdragen aan onze missie en mensen wilt helpen naar een zinvol en verslavingsvrij leven. Je naast presteren ook houdt van plezier maken! Je goede balans tussen privé en werk houdt.

Wat wij bieden
Ben je onze nieuwe collega? Je begint bij Castle Craig met een welkom week en dan ga je op bezoek bij de diverse locaties in Nederland. Als controller wil je elk aspect van de organisatie natuurlijk leren kennen. Tijdens je eerste weken krijg je voldoende ruimte je goed in te lezen over de verschillende werkzaamheden en programma’s. Je krijgt een mentor die je bijstaat. Na je eerste maand slaag je met vlag en wimpel voor je einde proeftijd gesprek en gaan we verder met elkaar verdiepen en aan de slag!

 • We bieden je een werkplek bij een internationale instelling van formaat waar je komt te werken in een team van professionals.
 • Je gaat op werkbezoek bij de klinieken in Schotland en Ierland.
 • In eerste instantie krijg je een tijdelijk contract met de intentie om die te verlengen.
 • Een goed salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ (afhankelijk van je ervaring).
 • Mogelijkheden tot groei en opleiding.

** Verder: de CAO GGZ voorwaarden zijn o.a. een ruime verlofregeling, pensioen bij PFZW, en eindejaarsuitkering van 8.33%, reiskosten, een thuiswerk vergoeding & een jaarlijks balansbudget wat bijdraagt aan jouw vitaliteit!

Interesse?

Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06-29219511. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.