Business Controller in de Zorg (junior, medior, senior)

Voor diverse opdrachtgevers in de Zorg zijn wij regelmatig op zoek naar Business Controllers (junior, medior, senior). Van control naar business control is voor veel finance-afdelingen de ambitie. Als business controller help jij die organisaties met advies, optimalisatie en controle.

 Dit ga je doen

Onze opdrachtgevers in de Zorg zijn divers van aard. Van ziekenhuizen tot GGZ-instellingen en van ouderenzorg tot verslavingszorg. Daar is business in control onze oplossing om de finance-keten slimmer in te richten, maar per sector verschilt de focus. Het maakt jouw rol veelzijdig.

Je biedt het management inzicht in de performance van de organisatie en levert een belangrijke bijdrage aan de wijziging en verbetering daarvan. Je draagt bij aan de coördinatie, uitvoering en bewaking van de planning- en control cyclus. Daarbij zorg je voor het ontwikkelen en opstellen van managementrapportages. Maar ook voor complexe businesscases en financieringsvraagstukken kan men bij je terecht. Jouw rol draait om financieel beheer, analyses, rapportages en op basis daarvan sturing en advies. Jij bent businesspartner en eigenaar van het proces dat de finance-afdeling slimmer inricht.

Jouw profiel

Jij weet dat procesoptimalisatie voor een finance-afdeling de sleutel is om binnen de organisatie een sparrende rol aan te nemen. Die overtuiging combineer je met een ondernemende houding om het ook als oplossing in de markt te positioneren. Je denkt klantgericht met jouw opdrachtgevers mee en je vervult jouw adviesrol met overtuiging. Daarnaast heb je een HBO of WO master in finance of bedrijfskunde behaald. Wij zoeken business controllers op alle niveaus; of je nu startend business controller bent of senior. Als je ervaren bent, dan is de opgedane ervaring in de zorgsector een pré.

Ons aanbod

Salariëring conform CAO van de opdrachtgever, afhankelijk van ervaring.
Geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem gerust contact op: bel ☎ 06-29219511 of mail naar: ✉   Laat je CV en motivatiebrief achter en wij nemen contact met je op als er een geschikte opdracht voor jou voorbij komt.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Freelance/ZZP