Auditor Horizontaal Toezicht

Zilveren Kruis (Zeist) zoekt een:

Auditor Horizontaal Toezicht

28-34 uur per week

Jij maakt je zorgen om de betaalbaarheid van de gezondheidszorg. Als Auditor Horizontaal Toezicht maak je direct het verschil door mee te denken over innovatieve controlevormen. Die kosten besparen en waardoor processen efficiënter worden. Welke visie heb jij om de zorg in Nederland betaalbaar te houden?

Dit doe je
“Door mijn werk bereiken we een efficiënter declaratiesysteem. Uiteindelijk komt zo meer kapitaal vrij. Dat stelt zorgaanbieders in staat goedkoper zorg te leveren die van een hogere kwaliteit is. Door deze lagere kosten aan de kant van de zorgaanbieders profiteren verzekerden. Enerzijds door een lagere premie en anderzijds door meer handen aan het bed”. Jitse Kok – Manager Materiёle Controle.

In deze unieke spilfunctie ben jij meer dan Auditor. Naast het opzetten van control frameworks ben jij de ‘linking-pin’ die vertrouwensrelaties vestigt en bewaakt tussen grote belanghebbenden zoals zorgaanbieders en collega-verzekeraars. Je voegt onmisbare waarde toe door strategisch mee te denken en zowel in- als extern de samenwerking op te zoeken en vooruit te brengen waardoor alle betrokken partijen hun gewenste resultaten kunnen behalen.

In deze rol voer je op landelijk niveau gesprekken met ziekenhuizen en GGZ instellingen om over te gaan op Horizontaal Toezicht (HT). Je spreekt met zorgverzekeraars en instellingen over Horizontaal Toezicht. In deze functie bij Zilveren Kruis ga je mooie dingen doen. De zorg blijft namelijk dynamisch, en de betaalbaarheid ervan blijft een actueel onderwerp waar iedereen mee te maken krijgt.
De functie in het team representatie kent een multidisciplinair karakter waarin je zorginhoudelijk, analytisch en projectmatig werkt. Het is een hecht team met oog voor elkaar. Het draait in deze rol om het toewerken naar en meedenken over nieuwe controlevormen.:

– Zelfstandig onderzoek uitvoeren betreffende de doel- en rechtmatigheid van zorgkosten binnen ;
– Je bent aanspreekpunt voor collega-zorgverzekeraars en zorgaanbieders tot op bestuurlijk niveau;
– Je bent verantwoordelijk voor de opzet, uitvoering en verantwoording van controles met betrekking tot Horizontaal Toezicht en zelfonderzoeken;
– Je stelt doelen op en doet aanbevelingen op basis van de uitkomst en analyses van uitgevoerde werkzaamheden;
-Als expert ben je ook vraagbaak voor collega’s wanneer het gaat over lastige vraagstukken en over zaken die spelen op de werkvloer.

De afdeling
“Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.”

De afdeling Naleving en Controle is verantwoordelijk voor het naleven en controleren van gemaakte zorgafspraken, het afwikkelen van klachten, klant en zorgaanbiedersissues en de raming en verantwoording van de zorgkosten. Het team Representatie MSZ/GGZ richt zich op de werkzaamheden die voortvloeien uit Horizontaal toezicht, Handreiking MSZ en Zelfonderzoek GGZ. Werkzaamheden worden uitgevoerd in representatie dat wil zeggen met en voor andere zorgverzekeraars.

‘Je geeft de klant dat wat werkelijk nodig is’! Daar staat Zilveren Kruis voor, onderdeel van Achmea. Een absoluut toonaangevende organisatie binnen de branche die de klant altijd centraal stelt. Met advies, met passende zorg, gericht op vitaliteit.

We werken nu met 18 mensen met een gelijke mix aan mannen en vrouwen. We zijn teamspelers en houden niet van politieke spelletjes. We kijken trots terug op het behouden van de fijne werksfeer ondanks Covid-19 en dat we erin zijn geslaagd 2 teams samen te voegen tot 1 sterk team, waarbij we al onze doelen hebben behaald. Achmea stimuleert deelname aan interne kennis sessies om bij te blijven met de snel ontwikkelende actualiteiten.

Jouw achtergrond
“De betaalbaarheid -en daarmee de kwaliteit- van zorg in Nederland staat steeds meer onder druk. De kosten vliegen de pan uit! Door mijn expertise in te zetten draag ik mijn steentje bij om die kosten te beheersen en de zorg efficiënter te maken op de korte, maar ook lange termijn”. Jitse Kok – Manager Materiёle Controle.

In deze functie ben jij projectleider die de dynamiek van de zorgsector kent. Jij hebt kennis van de zorg die je hebt opgedaan bij een zorginstelling, ziekenhuis of GGZ-instelling, dan wel de administratie of audit vanuit een groot of kleinschaliger accountantskantoor. Jouw hoge mate van sensitiviteit stelt je in staat de belangen vroegtijdig in te schatten en af te wegen. Als teamspeler weet je dat je niet alles zelf kan oplossen, maar dat je met verbinding en samenwerking verder komt. Je maakt je snel wegwijs in de planning, escaleert tijdig wanneer deze niet gehaald wordt, en weet vroegtijdig verassingen op te lossen of collega’s erop in te seinen.

Door de continu veranderende omgeving is niet alles tot op de punt en komma uitgekauwd. Jij vindt het uitdagend als processen nog in de kinderschoenen staan. Dit geeft jou ruimte om jouw visie toe te voegen. Dat doen we in samenspraak met collega verzekeraars. Jij vindt het interessant dat we het niet altijd met elkaar eens zijn, maar wil wel altijd een algemene consensus bereiken.

  • Om je snel comfortabel te voelen in deze inhoudelijke en veelzijdige rol breng je mee:
  • Een afgeronde HBO Accountancy of Finance & Control opleiding is een must. Relevante extra bagage of een WO-opleiding Accountancy aangevuld met RA, RO, RE of RC is een sterke pré
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met zorginhoudelijke kennis. Bijvoorbeeld als Auditor bij een Ziekenhuis of als Accountant met een Healthcare portefeuille
  • Organisatiesensitiviteit waardoor jij uitermate bedreven bent de politieke gevoeligheid aan te voelen die speelt binnen het zorgwerkveld
  • Van nature ben je kritisch, kwaliteit- en resultaatgericht
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig, waarmee we bedoelen dat je over voldoende overtuigingskracht beschikt en ook het vermogen hebt om een verbindende rol te vervullen
  • Verder pas je goed in ons team en ben je een teamplayer

Over Achmea
Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen!

Enthousiast geworden?
Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06-29219511. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.