Accountmanager Zorgcontractering | Adviseur Zorgverkoop

Wij zijn op zoek naar een Adviseur Zorgverkoop is dit iets voor jou? Lees hieronder verder!

Jij bent een kei in het volgen en vertalen van in – en externe ontwikkelingen naar zorgverkoop. Met een gezonde dosis lef, humor en een rugzak vol mensenkennis weet jij als geen ander in te spelen op de ontwikkelingen binnen het zorglandschap en ben jij een gedegen gesprekspartner voor de financiers binnen de zorg.

Dit neem je mee
• Jij bent in het bezit van een relevante afgeronde opleiding hbo/wo, hierbij kun je denken aan commerciële economie, bedrijfskunde of gezondheidswetenschappen;
• Omdenken is voor jou een tweede natuur, ingesleten patronen doe jij niet aan en jij denkt graag buiten de spreekwoordelijke box;
• Samenwerken en verbinden binnen de gehele organisatie is iets wat jou op het lijf geschreven is;
• Je bent beschikbaar voor 32 – 36 uur per week;
• Je bent collegiaal en communicatief sterk;
• Je bent iemand met passie voor de ouderenzorg;
• Een brede, recente en grondige kennis van wet- en regelgeving binnen de gezondheidszorg;
• Kennis van en ervaring met inkoopprocedures, contracteren en relatiebeheer. Het is een pré als je deze ervaring hebt opgedaan bij een zorgverzekeraar.

Dit bieden wij jou
• Een jaarcontract met de mogelijkheid tot vaste aanstelling;
• Een salaris conform de cao VVT afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring;
• Daarnaast bieden wij je goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

Dit maakt jouw werk uniek
• Je komt werken bij de grootste VVT organisatie in de regio Midden Nederland;
• We bieden een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie met tal van ontwikkelmogelijkheden;
• Je werkt in een hechte team met een grote onderlinge betrokkenheid;
• Geen dag is hetzelfde door de dynamiek van de werkomgeving.

Als Adviseur Zorgverkoop ben jij voortdurend bezig met de veranderingen in het zorglandschap. Continu volg jij als Adviseur Zorgverkoop de in- en externe ontwikkelingen en houd jij het inkoopbeleid en de wet- en regelgeving in de gaten. Belangrijk is dat jij als Adviseur Zorgverkoop dit op een juiste manier weet te vertalen naar de organisatie. Beleid maken en schrijven is een belangrijk onderdeel in jouw functie. Je neemt deel aan verschillende projecten of leidt deze. Initiatief nemen in het ontwikkelen van een nieuw dienstenaanbod, het zijn van een sparringpartner, oplossingen bedenken binnen en buiten de organisatie, niets is jou te gek als Adviseur Zorgverkoop.
Je faciliteert en coördineert de zorgcontractering binnen een zorgverkoopteam.
De Adviseur Zorgverkoop is voor de financiers van de zorg het eerste aanspreekpunt. Je werkt aan een duurzame relatie en voert onderhandelingen over prijzen, volumes en voorwaarden. Hier is het ook belangrijk dat je geen rode vlekken krijgt van structuur, plannen en strakke deadlines. Je weet als Adviseur Zorgverkoop als geen ander dat zorgverkoop een belangrijk onderdeel is van de organisatie.
Zie jij kansen voor jezelf en onze organisatie? Kan jij ons hierin verder helpen? Schroom dan niet om te solliciteren! Denk jij dat we op zoek zijn naar het schaap met de 5 poten? Voldoe je niet aan de functie-eisen, maar jij vindt dat jij als geen ander als Adviseur Zorgverkoop aan de slag kan bij ons? Overtuig ons!

Waar ga je dit doen?
Samen met je collega Adviseur Zorgverkoop ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het volledige zorgverkoopproces. Hiervoor werkt je nauw samen met andere bedrijfsonderdelen, zoals control en communicatie. Onder de dienst zorgverkoop vallen ook de cliëntadviseurs en het klant contact center en hun leidinggevenden.
Het team werkt in opdracht van de Raad van Bestuur en ontvangt hiërarchisch en functioneel leiding van de manager zorgverkoop.
Jouw standplaats is ons kantoor aan de Basicweg te Amersfoort, maar je komt ook met grote regelmaat op een van onze locaties.

Wie zijn wij?
Wij zijn een organisatie in de VVT in Amersfoort en omgeving. Omdat wij het leven van onze cliënten zo aangenaam mogelijk willen maken, zijn wij continue op zoek naar de beste zorgprofessionals. Deze zorgtalenten leveren betaalbare zorg van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk aansluit op hun vraag. Deze professionals werken met hart, ziel en aandacht, waarbij zij optimaal gebruik maken van het sociale netwerk van de cliënt. Zij bieden hierbij zorg en ondersteuning die bijdraagt aan het behoud van zelfstandigheid en kwaliteit van leven.

Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct!

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.