Adviseur Zorgverkoop

Florence (Den Haag) zoekt een:

Adviseur Zorgverkoop Zorgverzekeringswet

Als Adviseur Zorgverkoop Zorgverzekeringswet bied je ondersteuning tijdens het gehele zorgverkoopproces. Je coördineert deze processen en adviseert en ondersteunt de directeuren die hiervoor verantwoordelijk zijn. Je bewaakt de overeengekomen afspraken en zorgt dat iedereen op de hoogte is. Daarmee draag je bij aan een effectief werkende organisatie, zowel qua uitvoering als ondersteuning.

• Je bent verantwoordelijk voor het zorgverkoopproces voor de financiering via zorgverzekeraars. Je zorgt ervoor dat de reguliere periodieke processen soepel lopen.
• Je bent verantwoordelijk voor het signaleren van veranderingen binnen de financieringsstructuur en in de zorgsector. Dat doe je door je proactief op te stellen. Je komt in actie zodra je kansen ziet, maar ook wanneer je bedreigingen in de markt opmerkt. Je adviseert gevraagd en ongevraagd het bestuur en management.
• Je investeer je in de relaties van Florence. Je weet precies wie welke rol in het netwerk speelt. Je zorgt dat iedereen gezien en gehoord wordt. Op die manier kun jij je zorgverkoopproces zo soepel mogelijk laten verlopen.
• Je onderhoud je ook je interne en externe netwerk. Je werkt samen met de declaratieadviseurs en de business controllers. Zo zorg je ervoor dat directeuren, managers zorg en andere afdelingen zoals bijvoorbeeld bemiddeling op de hoogte zijn van onder meer alle relevante wet- en regelgeving en gecontracteerde afspraken.
• Je regelt dat nieuwe productieafspraken en wet- en regelgeving voor de intramurale, specialistische en extramurale zorg juist en tijdig bekend zijn.

Wat hopen wij in jou te vinden?
Een adviseur zorgverkoop heeft natuurlijk drie heel belangrijke eigenschappen: probleemoplossend- en doorzettingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden. Want eerlijk is eerlijk: om alles keurig geregeld te krijgen, heb je soms een lange adem en tact. Een afgeronde hbo- of wo-opleiding strekt tot aanbeveling. Denk aan een studie op het gebied van gezondheidswetenschappen, beleid en management in de zorg of bedrijfskunde. Verder:

• Weet je precies hoe de wet- en regelgeving in elkaar zit rond het in- en verkopen van zorg. Je weet daardoor wanneer je bij de zorgverzekeraar moet zijn.
• Heb je een bijzonder goed gevoel voor cijfers. Je kent de financieringsmogelijkheden, je kunt calculaties maken en je kunt hierop onderhandelingen voeren.
• Ben je iemand die makkelijk contact legt. Je bent in staat om de juiste partijen aan tafel te krijgen.

Wie zijn wij?
Florence is een ambitieuze, enthousiaste en dynamische club van zo’n 3000 zorgprofessionals. Zij werken bij een zorgorganisatie die werkt onder het motto ‘het leven leiden dat je lief is’. Met circa 3000 medewerkers en ruim 1200 vrijwilligers biedt Florence vele vormen van zorg, zowel bij mensen thuis, als in verpleeg- en verzorgingshuizen. Centraal in onze aanpak staat dat wij onze cliënten ondersteunen om zoveel en zolang mogelijk zélf vast te kunnen houden aan het leven dat hen lief is! De zorgprofessionals geven iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies. Dat doen wij bij mensen thuis, in onze woonzorgcentra en in onze expertisecentra. Wij zijn er speciaal voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

Zorg leveren lijkt een van de belangrijkste dingen die we doen bij Florence. En dat klopt ook, alleen er zijn meer werkzaamheden die binnen onze zorgorganisatie een belangrijke rol spelen. Zoals die van de zorgverkoopadviseur. Weet jij hoe de zorg in elkaar steekt en welke wet- en regelgeving én financieringsstromen daarbij horen? Dan weet jij als geen ander hoe belangrijk die functie is. En ook hoe ingewikkeld… Tenminste, voor anderen, niet voor jou. Jij weet precies wat er geregeld moet worden om kwalitatief goede zorg te kunnen leveren én gefinancierd te krijgen. Daarom zijn wij ook op zoek naar jou.

Florence heeft zestien woonzorgcentra, verpleeghuizen en revalidatiecentra in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar en Voorschoten. Daarnaast bieden we thuiszorg. We zijn er voor mensen met een geestelijke en/of lichamelijke problematiek. We hebben diverse specialisaties: van complexe psychogeriatrie en somatiek tot geriatrische revalidatiezorg. Jij maakt onderdeel uit van de Directie Financiën en bent de trekker van de zorgverkoopteams Zorgverzekeringswet die samen met de directeur samengesteld worden om de reguliere verkooptrajecten te ondersteunen. Je komt daarmee te werken in een team dat samen ervoor gaat. Jullie gaan voor mooie resultaten en voor een collegiale, vertrouwde werksfeer. Samen met je collega-zorgverkoopadviseur Wlz/Wmo vorm je een hecht duo. Je hebt elk een eigen pakket dat uitwisselbaar is als dat nodig is.

Wij bieden
Een functie waarin jij jouw (project-)managementtalent niet ongebruikt laat. Je krijgt van ons de mogelijkheid om onze organisatie verder te professionaliseren. Natuurlijk sta je er als zorgverkoopadviseur niet alleen voor. Bij Florence doen we het samen. Je werkt onder meer samen een collega-zorgverkoopadviseur, de betrokken directeuren en de collega’s van de Directie Financiën. Je kunt verder rekenen op:

• Een dienstverband van 28-32 uur
• Marktconform salaris (CAO VVT).
• 8 procent vakantiegeld, een reiskosten- en pensioenregeling en een
• Eindejaarsuitkering van 8,33 procent.
• 237,4 vakantie-uren bij 36 uur.
• Veel mogelijkheden om je kennis te verdiepen of uit te breiden. Dat kan via cursussen, trainingen en opleidingen.

Enthousiast geworden?
Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06-29219511. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.