Adviseur Zorgverkoop

Raphaëlstichting zoekt een:

Adviseur Zorgverkoop

24-32 uur per week, Centraal Bureau, Schoorl

Houd jij van afwisseling, snel schakelen en werken met deadlines? Leg jij graag de verbinding tussen én met mensen? Zijn zorginovaties, verkoopprocessen, aanbestedingen en contractering echt jouw ding? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?
Jij bent samen met een ervaren collega Adviseur zorgverkoop verantwoordelijk voor het proces van de contractering met zorgkantoren, gemeenten en zorgverzekeraars om de zorg te kunnen financieren. Jullie zijn de spil in dit proces en de verbinding tussen de interne en externe wereld van de Raphaëlstichting. Je voert regie op het zorgverkoopproces, verzorgt aanbestedingstrajecten in het sociaal domein en onderhandelt over productieafspraken met zorgverzekeraars. Je signaleert trends en ontwikkelingen in het zorglandschap en weet deze op de juiste manier te vertalen naar de organisatie. En dit alles om een bijdrage te leveren aan de zorg voor onze cliënten.

De focus in deze functie ligt op het doorlopen van de verkoopprocessen in de Zorgverzekeringswet en het Sociaal Domein. Je bent voor deze partners het eerste aanspreekpunt en hebt een belangrijke rol in de ontwikkelingen binnen dit zorglandschap. Dit vertaal jij naar de organisatie en andersom. Je analyseert de afspraken die zijn gemaakt, monitort deze en zorgt voor de borging.

Je ontvangt leiding van de manager bedrijfsvoering. Het team zorgverkoop bestaat uit twee adviseurs zorgverkoop, die samen met locaties en diverse functionarissen de zorgverkoop organiseren. De collega waar je direct mee samenwerkt heeft als aandachtsgebieden de Wlz, de grotere gemeenten in het Sociaal Domein en is het aanspreekpunt voor overkoepelende, strategische thema’s. Jullie zijn elkaars sparringspartners en werken nauw samen. Je krijgt de ruimte om bij te dragen aan de doorontwikkeling van zorgverkoop binnen de Raphaëlstichting. Zowel in jouw rol, jouw persoonlijke ontwikkeling en in het vakgebied zorgverkoop en de invulling hiervan binnen de organisatie.

Wat bieden wij?
Een goed salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden (CAO Gehandicaptenzorg o.a. 13e maand, vakantietoeslag en pensioenregeling).
Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om vakantie-uren te kopen.
Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
Een laptop en telefoon om ook thuis jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren.
Een leuke baan met een grote mate van vrijheid en flexibiliteit.

Wat neem je mee?
Je hebt een relevante opleiding/ervaring op hbo werk- en denkniveau
Je hebt affiniteit met de zorg, kennis van en ervaring met de Wlz, Zvw en het Sociaal Domein
Je bent van nature een verbinder en bent sterk relatiegericht, zowel met interne collega’s als externe samenwerkingspartners.
Je kunt jezelf moeiteloos positioneren, hebt een pro-actieve houding en neemt graag het initiatief
Je hebt gevoel voor de commercie en onderhandelingen. Ervaring met aanbestedingstrajecten is een pré.
Je hebt een sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht
Je werkt planmatig en weet hoofd- en bijzaken te scheiden, maar onderschat het belang van de details niet.
Omdat je voor deze functie ook veel reist naar verschillende locaties, is een rijbewijs en eigen auto noodzakelijk.
Raphaëlstichting

Hier kom je te werken
De Raphaëlstichting werkt volgens een antroposofisch geïnspireerde zorgvisie. Kijken naar wat goed gaat, accent op kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden van mensen. Wát voor (verstandelijke) beperking zij ook hebben. Dát kenmerkt de antroposofische zorg. Er werken ca 1.400 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1.200 cliënten van alle leeftijden. Het centraal bureau is gevestigd in Schoorl.

Interesse?
Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.