Adviseur zorgcontractering

Careyn zoekt een:

Adviseur Zorgcontractering – Standplaats Utrecht of Rotterdam

voor 32 tot 36 uur per week

Dit ga je doen
Als Adviseur zorgcontractering ga je aan de slag in het team Zorgcontractering van Careyn. Je standplaats voor deze functie is Utrecht of Rotterdam. Careyn behoort tot de groep grootte systeem aanbieders in de Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT). Zorgverkoop is een complex proces dat binnen de organisatie goed geregisseerd moet worden. Daarnaast hebben wij met veel verschillende financieringsstromen te maken. Careyn vindt het noodzakelijk dat de organisatie van de Zorgverkoop binnen Careyn steviger wordt gepositioneerd en nadrukkelijker wordt verankert in de lijnorganisatie. Dit houdt in dat het verkoopproces op verschillende niveaus in de organisatie wordt vormgegeven. Het speelveld waarin Careyn zich bevindt, verandert in een hoog tempo. De vraag naar zorg stijgt sneller dan het aanbod en meer budget is helaas niet de oplossing. De ambitie van Careyn is dan ook het geven van duurzame, passende zorg. Ons motto “Samen werkt het beter” staat bij ons hoog in het vaandel.

Als Adviseur Zorgcontractering bij Careyn houd je je onder andere bezig met het ontwikkelen en realiseren van verkoopstrategieen voor de zorg en dienstverlening. Ook regisseer je het verkoopproces en ben je verantwoordelijk voor de onderhandelingen en het beheer van verschillende contracten.

Je geeft advies aan onze directeuren, managers zorg en (concern) controllers. Je analyseert externe ontwikkelingen en vertaalt deze gevraagd en ongevraagd naar adviezen en beleidsvoorstellen aan de directeuren.

Verder neem je deel aan projecten gericht op het verbeteren van het zorgcontracteringsproces. Je denkt pro-actief mee over hoe het beter kan. Daarnaast verwerk je resultaten van de zorgverkoop in het contractregister, maakt overzichten van belangrijke afspraken met de verschillende financiers en je stelt per financieringsstroom een impactanalyse en ontwikkelagenda op. Tevens geef je advies bij het opstellen van de Careyn risicomatrix.

Daarnaast representeer je Careyn bij bijeenkomsten en onderhoud je netwerkrelaties met gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars.

Wat wij vragen

  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding gedaan zoals bijvoorbeeld bedrijfskunde of gezondheidswetenschappen;
  • Zorgverkoop is jou op het lijf geschreven. Je hebt hier reeds een aantal jaren ervaring in opgedaan;
  • Je bent bekend met complexeorganisaties en kunt je daar gemakkelijk in bewegen. Jouw kennis van relevante wet en regelgeving is up to date;
  • We verwachten dat je cijfermatig sterk bent, ervaring hebt met planmatig werken en dat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt. vaardigheden hebt.

Hier ga je werken
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar cliënten. Onze vakbekwame en betrokken medewerkers staan altijd klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Dit realiseren wij met onder andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.

Careyn bestaat uit vier districten (Utrecht Stad, Utrecht West, Delft Westland Oostland, Nieuwe Waterweg Noord, Zuid-Hollandse Eilanden) en een centrale ondersteuning.

Je komt te werken in een klein, dynamisch team van drie collega’s. Binnen ons team heerst er een open en collegiale sfeer. We werken hard, maar we houden ook oog voor elkaar.

Dit mag je van ons verwachten
Je wordt als Adviseur Zorgcontractering ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 60/65, minimaal € 3.399,01 en maximaal € 5.939,16 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).

Wij bieden een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de ambitie deze bij goed functioneren om te zetten naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Voor een compleet overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de CAO VVT.

Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, waarbij 50% op kantoor en 50% vanuit huis de richtlijn is. We faciliteren je bij een goede thuiswerkplek.

Interesse?

Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06-29219511. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

GoogleJobListing