Senior adviseur Zorgadministratie

CuraMare zoekt een:

Senior adviseur Zorgadministratie

Weet jij als geen ander hoe je het management en de zorgprofessionals kunt adviseren, instrueren en begeleiden op juiste en efficiëntezorg registratieve- en declaratie processen?Ken jij de NZa wet- en regelgeving op je duimpje? Beschik jij daarnaast ook over projectmanagement vaardigheden?Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als senior adviseur ben jij mede verantwoordelijk voor de zorgadminstratie. Je instrueert de de arts over de benodigde registratie vereisten en hoe registratie zo efficiënt mogelijk gebeurt. Je gaat hierover, samen met de business controllers, gevraagd en ongevraagd in gesprek met de medisch manager en business unit manager. Jij weet wet- en regelgeving te vertalen naar een vloeiend werkproces op de werkvloer, je instrueert hierbij de zorg professionals zoals polikliniek assistenten, functie laboranten, verpleegkundigen en natuurlijk de medisch specialisten. Je beheert en optimaliseert het risico control framework conform Horizontaal Toezicht, als tweede lijn rapporteer je over opzet, bestaan en werking van het risico control framework. Daarnaast ontwikkel je nieuwe controles met betrekking tot juistheid, tijdigheid en volledigheid van het bronregistratieproces en onderhoud je contact met de derde lijn. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over risicos in zorg, registratieve en declaratieprocessen.

De zorgadministratie zal de komende jaren een aantal doorontwikkelingen mee maken waarvan innovatie een van de grootste zal zijn. Ben jij op zoek naar een functie waar je mee kunt draaien in implementatie projecten en professionaliseringstrajecten zoals RPA, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook verbetertrajecten uit onze PDCA cyclus zorgen voor diversiteit en doorontwikkeling van de processen.

Jij

 • hebt tenminste HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar in opleiding en werkervaring.
 • hebt ruime ervaring met de complexe regelgeving op het gebied van de productregistratie in de zorg (DBC-systematiek).
 • hebt ervaring metMSZ, HIX, ValueCare en NZa wet- en regelgeving.
 • bent een stevige gesprekspartner en je geeft gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van zorgadministratie.
 • bent doortastend en bezit stevige advies- en projectmanagement vaardigheden.
 • bent analytisch en cijfermatig sterk.
 • bent organisatie sensitief.

Wij

 • bieden in eerste instantie een contract voor een jaar, waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort. Klikt het? Dan wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • bieden jou een uitdagende functie, in een professioneel en gedreven team met gezellige collega’s die samen de administratie naar een hoger niveau willen tillen.
 • bieden een markt conform salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO ziekenhuiszorg en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden;
 • Vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.