Beleidsadviseur Eerstelijnszorg

Caresq zoekt een:

Beleidsadviseur Eerstelijnszorg

Met ingang van 2021 hebben Aevitae en Caresq de krachten gebundeld. Aevitae is als volmacht bedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers- en werknemersvoorzieningen en Caresq neemt de zorginkoop voor haar rekening.
Wij doen dingen net ‘aeven’ anders en denken echt met onze klanten mee! Verzekeraars worden alsmaar groter en minder flexibel. Het lijkt steeds meer om de cijfertjes te draaien. Bij Aevitae en Caresq geloven wij dat verzekeren nou juist om mensen gaat! Ter versterking van ons team in Rotterdam zijn op zoek naar een gedreven: Beleidsadviseur Eerstelijnszorg

Jij maakt je sterk…

…voor de inkoop van eerstelijnszorg (o.a. huisartsenzorg, geboortezorg, wijkverpleging, vervoer, hulpmiddelen, farmacie, mondzorg en paramedische zorg) voor onze verzekerden. Dat doe je vanuit beleidsmatig perspectief en in samenwerking met de zorginkopers, inkoopondersteuning en BI.

Inkopen doen wij samen! Binnen het team heeft ieder zijn aandeel op basis van zijn rol, kennis en ervaring. Als beleidsadviseur ben je bij het gehele inkoopproces betrokken, waarbij je altijd vanuit de beleidsmatige bril naar de opdracht kijkt. Je bent actief betrokken bij het vaststellen van de inkoopdoelstellingen, de strategie en het inkoopbeleid. De vertaling van de plannen naar de overeenkomsten en de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving vallen binnen jouw domein. Je geeft invulling aan de zorginhoudelijke kant van de inkoop, waarbij je altijd de verbinding met het financiële plaatje blijft maken.

Je weet in een dynamische wereld snel tot de kern te komen: welke ontwikkelingen hebben impact, wat zijn voor ons de opties en wat adviseer je Caresq te doen? Daarnaast houd je je goed staande in een snelle directe cultuur en kom je op voor jouw standpunt. Je bent betrokken en beperkt je scope niet, maar denkt graag met het hele team en daarbuiten mee. Je bent doortastend en creatief. Je ziet ontwikkelingen als uitdagingen en pakt ze graag met beide handen aan. Daarbij vind je het leuk om de organisatie en jezelf verder te ontwikkelen en zo verder te brengen. Het past bij je om zonder gedetailleerde kaders te werken en in die vrijheid te excelleren.

Dit ben jij…

Mensen zijn natuurlijk niet “te vangen” in een aantal bullits, maar als we toch een poging doen, dan past onderstaande bij jou.

 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding
 • 1 tot 3 jaar ervaring als (beleids)adviseur, liefst binnen de zorg is een pré
 • Kernachtig
 • Energiek en uitdaging zoekend
 • Stressbestendig en doortastend
 • Comfortabel bij het vertalen van grote hoeveelheden informatie.

Wat krijg je van ons

 • Een fulltime plek (38 uur) in een team met enthousiaste collega’s en informele sfeer. Werk je liever 32 uur? Dan is dat voor ons ook een optie.
 • Goede begeleiding en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een goede verhouding van werken op kantoor en thuis
 • Een goed, marktconform arbeidsvoorwaardenpakket
 • Uitdaging en afwisseling in je werk
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng
 • Uitvoering aan inkoop te geven in de breedste zin van het woord
 • Goede ligging t.o.v. snelweg, OV en ruime parkeermogelijkheden

Interesse?

Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06 29 21 95 11. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

GoogleJobListing