Accountmanager WMO

Emergis (Goes) zoekt een:

Accountmanager WMO

24-32 uur per week

Ben je analytisch ingesteld en een echte netwerker? Word jij enthousiast van onderhandelen met externe partners, het opbouwen en onderhouden van een netwerk, en het opstellen van financiële analyses. Lees dan verder!

Wat ga je doen

Als accountmanager WMO speel je een sleutelrol in het verbinden van Emergis met partners en financiers. Binnen jouw portefeuille focus je op de gemeenten, waarbij er van je verwacht wordt dat je in een ondersteunende rol ook bij andere financieringsstromen je steentje kunt bijdragen. Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je bouwt en onderhoud een relevant netwerk met (keten)partners die van belang zijn voor Emergis en neemt deel aan (netwerk)bijeenkomsten en overlegtafels, zowel extern als intern.
 • Je analyseert ontwikkelingen in het externe netwerk, identificeert kansen en bedreigingen, en vertaalt deze naar implicaties voor zowel intern als extern beleid.
 • Je richt je op het onderhandelingsproces, het bewaken van lopende contractafspraken en de daarbij behorende verantwoording.
 • Je adviseert het management, de directie en de Raad van Bestuur.

Samen aan de slag

Je vormt een team samen met twee andere accountmanagers, een zorgverkoop analist, en een teamleider en bent onderdeel van de afdeling Finance en Control (F&C). De afdeling F&C is integraal verantwoordelijk voor alle financiële zaken en bestaat uit de volgende onderdelen: concern,- en business control, financiële administratie, zorgcontrol, zorgcontractering, inkoop en informatiemanagement.

Wat mag je van ons verwachten

Als accountmanager WMO bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een jaarcontract voor 28-32 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • Een goed salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ (afhankelijk van je ervaring).
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en een collectieve inkomens- en zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learnings.
 • Goede interne doorgroeimogelijkheden.

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je hebt een diploma op minimaal hbo-niveau. Bij voorkeur in de richting van Bedrijfskunde, Gezondheidsbeleid & Economie of Gezondheidswetenschappen.
 • Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en cijfermatig inzicht.
 • Je kunt jezelf moeiteloos presenteren, je bent sterk relatiegericht en je hebt een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt.
 • Belangrijke competenties zijn: sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, analytisch, daadkrachtig en resultaatgericht.
 • Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.

Werk jij mee aan onze droom?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland? Dat kan! Voor algemene informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mathé Beijer via info@gezondknowhow.nl of telefonisch via nummer 06-29219511. Wil je solliciteren naar deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV per e-mail op info@gezondknowhow.nl.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!